Kom på en grej...

Hade tänkt lägga ut lite bilder härifrån Uppsala, men det sket sig... Jag kan ju inte redigera dom i mammas dator för hon har inte det programmet som jag har hemma!! SKIIIIT!! Jaja... Då får ni klara er utan bilder så länge..!!

Idag var jag och mamma runt och kolla på ett köksbord till henne... Det hon har är väldigt litet. Det får plats typ två tallrikar sen är det fullt...!! Men nu hittade hon faktiskt ett på EM möbler som var ett klaffbord och dessutom två lådor på vardera sida för smart förvaring...!! Och vid det bordet skulle man kunna sitta 6 personer, ihopfäll 2 st!! Så jag tycker det var ett bra köp hon gjorde... Dessvärre får hon inte hem det förrän om nån vecka!! Hade ju annars tänkt hjälpa henne att montera det...!! Jaja... Där fick man för man va snäll!! Men tanken var ju god i alla fall!!

Sen bar det iväg till mormor på sjukhuset, föst iväg och handla napoleonbakelse till henne som hon längtat sååå efter!! Då precis ringde min moster och sa att hon och morfar var där oxå!! Så vi blev ett helt gäng som satt där och fikade...!! Mysigt!!

                   
                                (Lånad bild)

 

Nu är vi hemma igen och ska snart börja med middan!! Det blir tacos ikväll!! Jag som INTE ätit nån napoleonbakelse är ju lite smått hungrig nu medan mamma sitter och mår illa!! Jaja... Vi får väl vänta en stund till då innan maten!!

                   
                                            (Lånad bild)


Nä... Nu blev jag så jäkla sugen så nu går JAG och gör mat!!! FAAAAAAN..... Nu när jag sitter och skriver kommer mamma på att vi inte köpt några tacokryddor... Fasen oxå... Det blir affären igen... Helvete!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se