Lite synd om mig är det allt...

Igår kväll när mina kära vänner hade åkt hem satt jag och kollade lite på TV samt fejjan (otippat)... Hade ju tänt en massa ljus vilket jag älskar!! Så när jag skulle lägga mig så släckte jag alla och gick och borta tänderna... När jag kom ut från badrummet kom jag på att jag faktiskt glömt ett ljus... Det var ganska mörkt inne då jag även släckt lamporna och går mot TV-bänken!!! Dundrar rätt in i bänkens ena glasdörr (som alltid står öppen då den inte riktigt går att stänga) med min stortå och jag skriker nåt väldigt barnovänligt... DÄR var det tur att jag bodde kvar i mitt lilla hus med tanke på att klockan var ca halv 2 på natten... Tror inte dom orden och den ljudnivån hade varit så populär i en lägenhet!!!

Men allvarligt... trodde fan min tå skulle gå av... Jag kunde varken gå eller böja på tån!! Vågade dock inte riktigt titta på den förrän jag kom i säng... Min halva tånagel hade gått av och spruckit en halv cm ner mot nagelbandet!!! AJJJJJJ.... Fatta då att det gjorde ont!!

Jag tänker INTE lägga ut nån bild på min tå då jag själv hatar fötter och tänker låta er slippa se min fot/tå!!
Haft raggsockar på fötterna hela natten och hela dagen och tar av strumpan lite då och då för att titta på tån... Bara väntar på att den ska bli blå... Händer aldrig, ser snarare bättre och bättre ut... Ha ha.. Och skönt är ju det såklart!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se