Oj vilken helg...

Det blev inte inlägg helgen... Jag hade verkligen inte tid. Gick upp och åt frukost. Sen började det. Jag började baka bullar. Gjorde degen lät den jäsa, städa lite överallt och sen dags för utbakning. Det ska ju inte ta så lång tid... Om man inte bor i mitt hem, med en ugn från stenåldern som för det första tar ca 30 minuter att bara värma upp, sen tar 1 plåt med bullar ca 20 minuter....!! MEN FATTA!!! 20 MINUTER!! I en vanlig ugn från den här tidsepoken tar en plåt ca 8 minuter!! SUCK!!!

Kl 15 kom Eriks familj och skulle kolla lite böcker, CD-skivor och filmer. Allt gick åt. Skönt!! Då slipper jag slänga det. Och självklart bjöd jag ju på mina UUUUUNDERBAAAARA kanel bullar!! Ha ha...

När några hade åkt stannade Patrik, Sandra, Rikard och Zandra kvar... Vi hade en riktigt trevlig singstar kväll... Har ju inte vetat var mina micar har varit så spelet jag fick av mamma i julklapp julen 2008 öppnades igår... ABBA-singstar!!! Så jäkla roligt... Tack mamma, det var en underbar julklapp!! Ha ha ha...

Här kommer lite bilder...

                   
                   
                   
                   
                                                               En stolt farmor...
                   
                                                                       Busfrö...



Och lite singstarbilder....

                   
                   
                   
                   

Det var lördagen det...!! Vi hade jättemysigt, hela eftermiddagen och kvällen!!

Söndagen gick jag upp halv sju, hoppa in i duschen och blev hämtad av Zandras mamma för att åka till Ullared med Zandra, Angelica och Marita... Alltså endel av familjen Nilsson!! Vi hade det riktigt mysigt... Vi tog med oss frukost så vi stannade på vägen och satt i bilen och fika en stund innan vi sen begav oss mot Gekås!! Det var inte bara vi som hade den idén att åka dit... Fy fasen va med folk... Vi bestämde oss för att ta 2 kundvagnar och dela i stället för en varsin. Och tur var det, det var jobbigt nog med 2 kundvagnar...!! Vi hittade MASSOR!! Riktigt skoj att komma dit ibland... Vi var där kl 10 och åkte inte förrän kl 16.30 ungefär!! En lång dag, men vi hade jätteskoj!!


Snart kommer Jönsson på en kanelbullefika... Det är ju trots allt kanelbullens dag...!! Måste ju firas med en kanelbulle...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se