Söndagar!!

Det är den värsta dagen på hela veckan!! Gillar inte alls söndagar. Det är oftast en dag som bara går utan att man egentligen gör nåt. Det är då man kanske ligger bakis eller bara slappar i soffan!! Alltså inte har ett skit för sig... Jag har lite svårt för såna dagar. Jag har ganska stort socialt behov, det har jag, om inte annat, upptäckt det senaste halvåret. Jag har väldigt svårt för att bara vara hemma, själv. Det kommer bara en massa tankar då, såklart på Erik och på hur livet kunde bli som det blev. Vi som hade det så bra!!

Hur som helst skrev jag nån status på facebook idag om att jag tycker Söndagar är skit eller nåt sånt!!! Där fick jag massor av kommentarer, tillslut bestämde jag och Jönsson (Caroline) att jag skulle hem dit på en fika!! Jätteskoj, vi träffas inte så ofta så det var trevligt!! Hon fyllde år i veckan så hon hade lite tårta kvar från igår då hon hade familjen på besök. Även en kompis till henne med sina två barn kom över!! Mycket mycket trevligt!!

        

                 Jönsson, jag var tvungen att sno den här bilden, hoppas det är ok!!

I morgon ska jag kasta in mina vinterdäck i bilen, eller ja, kasta och kasta, snarare kämpa som en idiot för att få in dom i bilen, för att sen bege mig iväg och få hjälp att byta dom på bilen...!!
Sen på eftermiddan ska jag på mitt första återbesök i Kristianstad efter operationen. Lite nervös är jag allt. Lite rädd att dom kommer klaga på min viktnedgång. Men vi får se vad dom säger!! Kul att träffa alla andra tjejer med som opererades samtidigt som jag. Vi alla valde tiderna efter varandra just för att få se hur den andre ser ut!! Ska bli jättespännande!!!


Kommentarer
Postat av: Jönsen

Hahhaha men snyggebilden! =)

2010-10-25 @ 16:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se