Trästället och FC!!

Idag var alltså jag och Jönsson till Skyrup och Tyringe till både Trästället och Förmedlingscentralen (FC). Det var så otroligt mysigt att att komma ut dit och bara gå och strosa och kolla på en massa julsaker... För er som aldrig varit där på trästället så kan jag verkligen rekommendera det. Så mysigt ställe verkligen... Och där är saker precis ÖVERALLT!!! Här är ett smakprov på en del av sakerna jag köpte idag...!!

              
              
              
              

Alla dessa 4 figurer hänger man i granen... Så himla fina... Dom bara hoppade rakt ner i min korg och de gick baske mig inte att få ur dom därifrån...

              
              

Sen har jag äntligen hittat mina drömmars prins... Det finns ju en för alla sägs det ju...

              
              

Ok inte riktigt kanske... Men jag har länge velat ha en groda... Hittade ju en i Ängelholm men den fanns ju inte där när jag och Zandra var in där i går...!!

Men när jag sprang på den här blev jag bara tok kär... Det var kärlek vid första ögonkastet!!

Köpte lite mer julsaker men det är sånt ni får se senare när julen närmar sig...!! Lovar!!

Nu ska jag se om jag kan skramla ihop nån mat... Glömde handla mat idag så vi får se vad det blir...


Kommentarer
Postat av: Helen

Visst är det härligt med julen, alla ljus, tomtar, änglar,ljusstakar mm.... Blev så glad när jag såg att du hittat din groda....du ska se längre fram kommer du ännu en gång att få möta din prins....jag vet det tog mig nästan 1,5 år och jag trodde jag skulle leva resten av mitt liv ensamt....men vi är ju skapta till att vara 2....Jag fann då min prins och jag älskar honom av hela mitt hjärta o det är 3 år sedan vi träffades nu...Efter regn kommer solsken det vet jag....Jag tycker du är jätte duktig som klarar denna resa som vi gör nu rent själv...Du är en fighter en riktig kämpe....DU ÄR BÄST...Skickar öven en höst kram md vinden...Kämpa på.....:-)

2010-10-28 @ 08:18:33
Postat av: Mojjan

Fina grejer, kraaam.

2010-10-28 @ 09:29:22
Postat av: Maria

Men gud vad gulligt av dig Helen!! Blir nästan lite rörd när jag läser..!!

Ja jag är övertygad om att jag kommer att hitta min riktiga drömprins en vacker dag, kanske då inte i form av en groda!! Ha ha...! Men det kändes så himla bra när jag hittade den här igår...!!

Skickar tillbaka en kämpa på kram till dig med.. Hur går det för dig??? Hoppas det känns bättre nu!!!



Tack mamma... Jag är jättenöjd med mina saker. Och speciellt den där som jag inte la ut på bloggen!! Men så fort jag får den klar ska jag lägga ut bilder!!!



KRAAAAAM!!!

2010-10-28 @ 10:24:32
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Jodå sakta men säkert ser man ljuset i tunneln....vågen pekar 15,5 kg ner efter 5,5 v och det är gött. Var igår o tog bort agrafferna o cet var skönt ..hade läkt jätte fint men hade fått en allergisk reaktion av agrafferna men fick en salva sm jag ska smörja ino då blir det säkert bra....Igår kväll åt jag för första gången potatismos och lax...det var jätte gott...Idag blir det potatismos o röding tänkte ja....men förstår att vågen kommer kanske att stanna upp lite nu men vad gör det....vågen kommer att peka ner sakta men säkert...ha en trevlig helg o kram på dig

2010-10-29 @ 08:55:17
Postat av: Maria

Åh vad skönt att få börja äta igen!! Min våg stannade ju inte bara upp.. Den pekade ju även uppåt 2 kg, men sen har det bara gått neråt. Men som du säger, sakta men säkert!!

Usch då, det var ju inget vidare med en allergisk reaktion!! Hoppas det blir bättre...!! Mina ärr ser jättefina ut...! Har nog ganska bra läkkött så jag har inte haft några problem med dom!! Trevlig helg på dig med!! Kram

2010-10-29 @ 09:43:48
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Min ärr har läkt ihopa jätte fint men där agrafferna suttit är jag röd o irriterad...hihii Första badet idag o jag njöt....älskar att bada..Ha det bäst...Kram

2010-10-29 @ 10:53:19
Postat av: Metaphysics

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

2011-01-20 @ 19:01:15
URL: http://metaphysics.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se