Väntan är över...

Nu mina vänner kommer inlägget med bilderna från min lilla Uppsalatripp!! Åkte ju upp i torsdags, mitt på dagen. Var inte alls mycket folk på planet och det var väääldigt skönt!! För jag fick sitta helt själv på min rad!! Då passa jag på att ta fram kameran och knäppte den här härliga bilden...

                   
                                              Bara ÄLSKAR den här bilden!!!

När jag landat tog jag bussen in till Uppsala och därifrån bussen ut för att hämta den bil jag och mamma hyrt under helgen!!
Håll i er nu... Här kommer den...

                   

På sidan står det "Rent a Wreck" ha ha ha... Hyr ett vrak... Men jag tyckte faktiskt vraket var helt ok att köra omkring med. Passa perfekt för vårt ändamål... Vi skulle ju bara ta oss fram till olika ställen!! När jag hämtat den körde jag och hämtade min morfar för att ta honom till sjukhuset och hälsa på mormor... Hon har legat inne ett tag nu men hoppas att hon snart blir frisk...!! Vi var faktiskt där varje dag och hälsade på. Kändes bra tycker jag. Lite jobbigt är det allt när jag bor härnere och inte kan hjälpa till med nånting...!!

På fredagkvällen hade jag bestämt, sen ett tag tillbaka, en träff med mina gamla jobbarkompisar från när jag jobbade på Ackis!! Det var sååå trevligt och vi prata och skratta lika mycket som innan!! Kändes jättebra. 

                     
                                                  Elin med hennes lille Viktor!!! Så söt!!!

                   
                                                            Karin, Gry och Elin...

                   
                   

Vi hade verkligen superkul... Alla tre tjejerna hade hunnit fått barn alla tre på dessa år som vi inte setts!! Kändes jättekonstigt att se alla med barn. Men ni var sååå goa mammor!! När bilderna togs var det två som sov och missade kameran!!

På dagen på fredagen åkte jag och mamma till Gränby Centrum (och för alls skåningar är det Uppsalas Väla) Jag har ju inte köpt några kläder till mig själv på evigheters evigheter!! Inte så lönt om jag säger så!! Men snart börjar det bli dags. Jag hittade faktiskt en skjorta som jag även köpte... Fanns inte i den storlek som jag i vanliga fall alltid haft så jag tog två stolekar mindre än jag brukar. Tänkte att jag kommer INTE kunna ha den!! Men... den bara slank på när jag drog den över huvet!! Blev så jäkla glad så jag bara stog och hoppa i provrummet... Tur att mamma var med så jag slapp stå och hoppa för mig själv!! Ha ha ha...!!

                                                   Här kommer en bild!!

                   

Den kommer bli en stor favorit i höst/vinter så länge som den passar!!

Men jag upptäckte idag att jag skulle behöva fler t-shirts som jag kan träna i!! Har inga bra tröjor, och dom jag har blir så urringade när man sitter på spinningcykeln... Och jag är INTE där för att flasha, jag är där för att träna!! Punkt slut...!!

Nu är jag svinigt trött... Mina ögon svider och jag vill inget annat än sova!!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Var en supernice kväll haha :) Kram till dig gulliga Maria & superfina bilder <3

2010-10-19 @ 04:36:23
Postat av: zandra

Börjar synas rejält nu!!!!!!!!!=)

2010-10-19 @ 07:58:53
Postat av: Maria

Tack själv Elin...!! Hade fler bilder men alla var inte riktigt användbara, ha ha ha!!



Tack älskade Zandra!!!

2010-10-19 @ 09:50:17
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jättesnygg tunika!!!! Jag stod o titta på en liknande förut, men köpte den inte.

2010-10-19 @ 10:14:03
URL: http://pennyjenny.webblogg.se/
Postat av: Maria

Tack Jenny... Ja jag gillar den verkligen. Och det som är så bra är att det är snöre i bak så man kan dra in den lite när den börjar bli för stor igen... Ha ha!! Smart va!!

2010-10-19 @ 10:56:46
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se