Vårdcentralen...

Nä jag är inte sjuk. Men idag har jag varit och besökt mitt förra jobb... Var till vårdcentralen och hälsade på. Efter lite tjat från Lotta så tog jag mig i kragen och drog iväg... Ha ha!! Inget ont Lotta!! Alltid lika kul att hälsa på. Stannade dock inte så länge, skulle till affären och komplementhandla till middan ikväll...

När jag skulle åka därifrån (från vårdcentralen) träffade jag en doktor jag inte träffat på evigheter...!! Han frågade hur det var och om jag var kvar på hospice. Berättade som det var att jag inte orkade med det efter allt som hänt... Och jan såg genast ut som ett frågetecken. Vad är det som hänt frågade han... Åh nej tänkte jag då... Han visste inte. Så vi gick åt sidan så berättade jag om Erik. Han blev helt chockad. Och jag blev ledsen, såklart...! Han hade ju Erik som patient för ett par år sen då han hade lunginflammation och kände alltid igen honom när han kom till vårdcentralen (vilket inte var ALLT för ofta), vi var på jobbfest ihop. Det var faktiskt lite jobbigt. Han bad om ursäkt för att han frågade men det kunde ju inte han veta... Så det är lugnt...!!

Nog om det...!! Jag mår bra idag i alla fall... Precis ätit min tortellini gratäng... Hade verkligen sett fram emot den. Men innan maten typ en kvart innan så drack jag vatten... Och jag började må illa... Så maten var inte alls så god som jag väntat mig... Suck... Fick tvinga i mig maten!! Tur man inte äter så mycket längre. Då är det ju mindre mängd mat att tvinga i sig... Ha ha ha!!

                   
                                                           (Lånad från nätet)

Nu ska jag försöka låta bli att va illamående... Får försöka dricka lite så jag får rapa... Ha ha... som ett barn helt enkelt...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se