2 veckor...

Idag är det precis två veckor sen operationen. Jag har dock inte vägt mig nu på 2 dagar. Tänker inte göra det heller förrän på fredag. Ska ha det som vägardag!! För som ni vet så ställer jag mig annars på den förbaskade vågen VARJE dag. Så jag kan inte tala om för er hur mycket jag gått ner nu. Fredag mina vänner, på fredag!!

Idag har jag varit hem till Nettan som jag jobbade med i Klippan. Hon är också sjukskriven. Hon gjorde samma operation som jag gjort, fast för 2 år sen och nu har hon gjort en plastikoperation på magen. Det kommer ju bli mycket överflödig hud på magen även för mig och en sån operation blir man erbjuden om ca 2 år. Så vi satt och prata en massa och jag kunde även passa på att fråga om tips och sånt som man kommit på under vägens gång...!!

Idag fick jag även hem min bok jag beställt. Beställde den förra veckan för 300 fucking spänn... Tycker det var lite mycket men tror samtidigt den är jättebra.

                   

En bok med tips och idéer på recept och allt möjligt efter en sån här operation!! Dom visar hur stora portionerna är och där finns även egna sidor där jag kan skriva upp saker. Jag har inte kollat så mycket än så jag ska sätta mig nu och kolla igenom den ordentligt!!

Och idag har jag även tagit mig i kragen och klippt klart gräset. Började ju lite lätt när mamma var här, men jag pallade inte. Då var jag ju nyopererad och totalt svimfärdig, men idag gick det bra.... Lite långt gräs bara. Så nu får snön nästan komma tycker jag...


                   
                                                            (lånad från nätet)

Tänk er världen ser ut så här... ÅHHHHH VAD JAG LÄNGTAR!!! Jag är förmodligen den ända som längtar men det står jag för...!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se