Äntligen...

Nu äntligen har jag kommit till en ny fas... Puré fasen!! Nu behöver jag inte flyta längre. Tänk att jag enbart druckit flytande föda i 2 veckor redan!! Så nu väntar lika lång tid med purékost/lättuggad...!! Sen ska allt va som det ska!! Jag fick ju hem min nya bok igår och där var en massa recept på puré/lättuggad mat. Skitbra... Så i morgon ska jag göra bakad potatis med egen fyllning. Blir finhackad skinka och lättcreme fraiche. Ska se om jag kan krydda till den lite så det blir nåt gott...!!


                                                 (Lånad från nätet)

Idag när jag skulle till Åstorp och handla blev jag stoppad av polisen... Skitskoj tyckte jag. Jag har ju aldrig blivit stoppad. Men när jag kör in mot kanten kommer jag på att FAN jag har glömt min plånbok... (Hur jag nu hade tänkt kunna handla utan plånbok). Pinsamt!! Fick ju tala om det och det var ok. Jag fick blåsa och han frågade vem bilen stod på. Eh... Min avlidne sambo, kände mig verkligen som en skurk när jag satt där. Jag fick i alla fall godkänt och fick köra vidare. Var ju tvungen att köra hem och hämta plånboken, vad händer när jag är precis utanför mitt hus. JAG BLIR STOPPAD AV POLISEN...  Jag fick återigen tala om att mitt körkort finns därinne, så pekade jag på mitt hus. Han blev lite förvånad att jag bodde så nära... ha ha!! Visade även den här blåspipen som jag fick av den första polisen för att slippa blåsa om jag blev stoppad igen. Det var ok så jag fick köra igen. Hem och hämta plånkan!! Iväg igen och tro det eller ej... Men jag blir stoppad IGEN!! Slapp ju blåsa men visade i alla fall mitt körkort..

Har aldrig annars blivit stoppad men idag slog jag på stort... Har antagligen förbrukat alla mina poliskontroller för resten av mitt liv... Ha ha!! 3 gånger på 1 dag är ju inte så illa pinkat!!




Kommentarer
Postat av: jönsen

Blivit stoppad en gång, då hade jag naturligtvis oxå kört ifrån plånkan.Ja bara: -HELVETE!!! Men d var ok, han va snäll! =)

2010-09-30 @ 14:18:41
Postat av: Anonym

Blivit stoppad en gång, då hade jag naturligtvis oxå kört ifrån plånkan.Ja bara: -HELVETE!!! Men d var ok, han va snäll! =)

2010-09-30 @ 14:19:23
Postat av: Zandra

Hehehe,Undras om du såg väldigt kriminell ut=)



Skönt att du får äta lite mer i matsform nu'=)

2010-09-30 @ 14:20:07
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Maria

LOVE IT... Maten alltså!! Ja jag måste se riktgit kriminell ut... När dom till och med står hemma hos mig!! Ha ha!!

2010-09-30 @ 14:24:38
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se