Återvinningscentralen!!

Idag har även idag varit en händelsefull dag...!!

Det började med att mamma och jag fyllde bilen med skräp igår för att kunna köra första lasset direkt på morgonen idag. Så det gjorde vi. Vi gjorde dock ett stopp på vårdcentralen då jag skulle ta dom sista proverna innan onsdag, the D day!! Men sen bar det iväg till soptippen.. Vi hade verkligen proppat hela bilen... Så det tog sin lilla stund.

När vi äntligen var klara åkte vi sen vidare till Trästället i Tyringe. Ett jättemysigt ställe med MASSOR av inredningsprylar. Jag hade bara varit där 1 gång innan och mamma hade aldrig varit där. När vi gick där inne så sa mamma att där uppe ser det ut som roliga saker, en trappa upp i en liten villa som står uppställd i själva butiken, som är som en stor lagerlokal i övrigt. Tycker det är lite häftigt faktiskt. Vi gick upp på övervåningen på villan och upptäcker att det BARA är julsaker, ÖVERALLT!!


         Var bara tvungen att fota mig med denna mannen som var längre än mig...!! JISSES!!

Var konstigt nog inte så sugen på att se på julsaker än.. Kändes en aningens tidigt... Till och med för mig, julälskar´n själv...!!


När vi gått klart där så åkte vi hem och tog en fika hemma. Samlade lite krafter och fyllde återigen bilen med skiiiit!! Och körde sen till tippen igen!! Vi är nog stammisar där snart!! Dom borde ju känna igen min bil vid det här laget och tycka att man nog har en massa skit här hemma... Så sant... Men inte längre!! Ha ha ha!!

Efter det åkte vi till Familia och kolla runt lite. Skit tråkigt... Så vi gick in på Maxi och handla istället...!!

Nu sitter jag här i soffan med bara 2 dagar kvar med op dagen!! Helt sjukt... Känns som nyss som jag fick reda på att jag ens ska få opereras!! SPÄNNANDE!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se