Det här är enbart ett skrytinlägg... ha ha!!

Jag har fått önskemål om att lägga ut bild på mig under tiden man går ner...!! I morgon onsdag är det precis 1 vecka sen jag opererades. Innan operationen skulle man gå ner (jag i alla fall, alla hade tydligen olika) 7 kg... Jag försökte ta bort kolhydrater och bara äta proteiner etc. Det sket sig rätt snabbt men jag försökte ändå tänka på vad jag åt. Tillslut dom 4 sista veckorna gick jag på pulverdiet (modifast) som man kan köpa på apoteket. Jag rekommenderar dom varmt då det är det godaste bantningspreparatet jag provat. Riktigt krämigt och god smak. Var det vanilj så smakade det baske mig vanilj... Varvade även med deras bars... Sviiinigt (och även lite farligt) goda!!!

Nu till skrytet...!!

Innan operationen lyckades jag gå ner 8 kg på två veckor. Så dom sista två veckorna åt jag vanlig mat jag med. Men hade samtidigt stenkoll på vågen så jag inte gick upp nåt. För då tog jag en påse i stället...!!

Såhär såg jag ut dagen innan operationen... (USCH hatar sånt här, men jag gör det för er skull)

                   

Jag kommer inte skriva ut min vikt, men här har jag gått ner 8 kg. Kanske sen när man gått ner rejält att jag vågar... Men det får vi se...

                   

Alltså, ja vad ska man säga... Man ser ju riktigt grå och risig ut... Men det får ni ta... Man kan ju inte va på topp jämt...!! Eller hur!!!
Men det här är taget i dag och här har jag gått ner... (trumvirvel) sammanlagt 14.8 kg... Och då är det inklusive dom 8 jag gick ner innan. Men om man bara tar dom kilona efter operationen så är det ca 7 kg...!!

Det är såååå roligt när man ser skillnad på vågen. Själv ser jag ingen som helst skillnad på mig själv. Kanske att kläderna sitter lösare en aning men det är i så fall inte mycket...!!

Nu har jag i alla fall lagt ut bild. Ska försöka göra det 1 gång i veckan så även ni får följa min utveckling...!!


Kommentarer
Postat av: Jönssen

Hej sötaste lilla Ohlsen! Jag tycker ju man ser lite skillnad i ansiktet. Har du tagit mått? armar midja? hade varit kul o höra skillnad i centrimetrar =)

Kramisar

2010-09-21 @ 12:13:27
Postat av: Maria

Nej det har jag faktiskt inte gjort... Men jag tror att dom kommer ta midjemått om 6 veckor när jag ska på återbesök. Innan op hade jag gått ner 2 cm i midjan. Vi får se vad det säger efter 6 veckor...!!

2010-09-21 @ 12:18:12
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Grattis vilken skillnad redan..Lycka till o kämpa vidare.Kram

2010-09-21 @ 13:00:15
Postat av: Maria

Tack så jättemycket...

2010-09-21 @ 16:53:30
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se