Ensam igen...

Idag var det sista dagen mamma var här. Hon har åkt hem idag. Men innan hann vi med lite aktivitet... Hon var så himla duktig och tog undan poolen. Det var inte lätt kan jag säga...Hon kämpa som ett djur... Under tiden vi tömde ut vatten började hon klippa gräsmattan... Jag tog över klippandet och hon började tömma poolen helt... Jag klippte en stund men sen var jag tvungen att gå in och vila. Har noll ork nu för tiden. Men det kommer väl bättre tider...!!
När jag var inne och vila ringde min mobil och det kom en som ville köpa mitt gamla soffbord... Så skönt att bli av med det. Han kom hit inom 10 minuter och hade dessutom åkt lika snabbt igen!! Och 200:- rikare blev jag!! Inte dåligt...!!

                   
BYE BYE Eriks soffbord...!!! Jag har aldrig velat ha det så det är sååå skönt att det är ute...!!

När vi fått in allt igen efter allt i trädgården så var det dags för mamma att åka...!! Men innan jag körde henne till flyget åkte jag och röstade...!! Gick och tog en massa såna lappar (gula, blå och vita) Så när jag står i kön för att få rösta så kollar jag vad jag tagit... MEN VAFAAAN!!! Jag hade inte tagit nåt av det jag egentligen skulle rösta på!! ÅHHHH..... Det var bara att traska ur kön och hämta rätt lappar och sen tillbaka till kön igen... Vi som hade lite bråttom till flyget fick genast lite mer bråttom till flyget...!!

När jag lämnat av mamma, snyft, drog jag iväg hem till Rikard och Zandra... Tänkte att jag är ju så pigg nu så det är väl inga problem... På vägen dit var jag halvdöd... Blev supertrött och kände bara för att sova!! Stannade där ett tag men sen var jag tvungen att åka hem. Väl hemma, vid 17 tiden, la jag mig på soffan och toksomna i 1,5 timme... Gud så skönt!!! Nu sitter jag här och försöker få i mig lite yogurt!! 1,5 dl närmare bestämt...!!

Nu ska jag bara sitta under filten och bara ta det lugnt. Lite spännande är det allt att se vem som vinner valet ikväll... Tror faktiskt Alliansen vinner igen med Moderaterna på toppen!! Så tror jag!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Det lyckades med bilden ser jag, grattis.

2010-09-19 @ 20:08:53
Postat av: Maria

Jasså... Det har inte jag sett bara...

Får gå och kolla igen...!!

2010-09-19 @ 20:16:53
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahah - ett sånt bord hade Glenn och jag också - fast svart. Typ 20 år sen.

2010-09-19 @ 20:34:30
URL: http://fredricamagdalena.blogg.se/
Postat av: Maria

AAAAS fult...!! Hella hade ett i vitt oxå när hon bodde i Uppsala!!

2010-09-19 @ 20:47:38
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Hej Maria!



Jag har lärt känna Jessica i Sösdala o såg att du hade kommenterat på hennes FB....Jag ska själva opereras den 18 okt. kl.07.00. Började flyta idag. Hoppas att du tycker det är okey att jag följer ditt nya livsresa o önskar dig Lycka Till. Kram Helen

2010-09-20 @ 09:06:38
Postat av: Maria

Hej Helen...!!

Åh vad roligt att du börjat läsa min blogg genom henne...!! Stort lycka till med operationen, vad kul. Klart du får följa min blogg, kommentera gärna eller om du har frågor!! Alltid lika kul med kommentarer!!

Lycka till Kram Maria

2010-09-20 @ 09:25:25
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: zandra

Skönt att bli av med bordet=)

Be Strong!!!!!!!!!!11111

2010-09-20 @ 17:52:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se