Fart och fläkt...

Idag har det varit nånting precis hela tiden!! I morse kl 10 var jag till kuratorn i Ängelholm. Kändes bra. Sen en timme senare bar det iväg till Väla, hittade ett par skitsnygga gympadojjor sist när jag och Zandra var där. Men köpte inte dom då för jag kom på att jag hade kvar ett presentkort därifrån på 530 kr, och skorna kosta 500kr! Så idag hade jag mitt presentkort i högsta hugg och köpte mina fina skor... Se och njut... ha ha!!

                   
                   

Sen kostade jag på mig 6 par korta färgglada strumpor... Något färgglatt som sticker upp ovanför skokanten!!

Sen när jag var klar där åkte jag hem och packade alla mina grejjer som jag inte ska ha kvar här hemma, in i bilen för att sen köra ut till Linda i Vallåkra och dumpa av allt... Hon har nämligen loppis där i helgen och lite annat skoj... Kolla in hennes hemsida, klicka på Linda.

Stannade därute ett tag och hälsade även på lilla Ella!! Så söt man får vara!!

Nu ligger jag bara i soffan och kollar på halvåtta hos mig... Sen är det idol och det bara MÅSTE ju ses!! Missade en del igår då Rikard och Zandra var här och hjälpte mig med bokhyllan!!

Och det bästa av allt, i morgon kommer mamma ner...!! Ska bli så mysigt att ha henne här... Vi ska köra fram och tillbaka mellan tippen och mitt hem... Ha ha!! Nej då, inte bara!! Men ett par rundor kommer vi nog hinna med. Det är några sopsäckar som fortfarande står där uppe...!!

I morgon är det ENDAST 5 dagar kvar till min operation. Såå spännande. Tyvärr har jag inte hunnit tänka på det än då mina tankar mest är på mitt så kallade jobb... Vet ju inte vad som händer med det. Men som kuratorn sa till mig idag. Släpp allt detta och lägg det på hyllan ett tag och börja fokusera på operationen!! Så det ska jag göra....!!

Snart idol....



Kommentarer
Postat av: Gunnarvilja

Nice site, welcome to my

2011-09-27 @ 07:45:53
URL: http://gunnarvilja.blogcheapster.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se