Filmer och böcker!!

Som många kanske vet så älskade Erik allt med böcker, musik och film. Det resulterar även i att han samlade en hel del av alla de sorter!!
När Sandra och Patrik varit här och hjälpt mig röja på övervåningen hittade vi inte bara 1 kasse full med VHS filmer. Nej 7 kassar FULLA med VHS filmer. Suck!! Dessutom låg en hel drös utspridda lite här och var så de hade säkert fyllt en papperskasse till... Jag har funderat fram och tillbaka vad jag ska göra med dom. Det är ingenting jag vill ha, utan jag tänkte mer om man kunde sälja dom... Nej tänkte jag. Jag pallar inte. Det är jobbigt nog som det är... Så idag packa jag bakluckan full och körde till tippen...

                   

Kände mig lite dum när jag gick där och slängde kasse efter kasse, det ligger ju mycket pengar bakom och var dessutom Eriks liv i dessa filmer. Men samtidigt så jäkla sjönt att bli av med dom!!

Sen har jag gått igenom alla Eriks böcker. Han var ju så att köpte han 1 i en serie så köpte han alla!! Vilket är skit bra, för då är serien komplett. Fick ihop ca 70 böcker som jag inte vill ha kvar plus en massa till som jag inte skrev upp...!! Har nämligen skrivit upp på en lista så Eriks alla syskon kan få ta del av det dom vill ha...

Ikväll kommer Rikard och Zandra och hjälper mig med bokhyllan. Den ligger som sagt kvar på golvet från min montering igår...!!! Men idag ska den upp och Zandra kanske hjälper mig att "möblera" i bokhyllan, det tyckte hon var kul. Jag med såklart!!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer... Ska plocka bort allt från bokhyllorna så dom bara är att flytta på sen!!


Tjing...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se