Ja...

Händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än att det händer jäkligt mycket... Ha ha, hängde ni med på den... Inte jag!! Eller jo, det jag menar är att det händer mycket med mig just nu och kroppen. Jag kämpar och kämpar med att enbart dricka flytande föda och tänker BARA på mat... Värre än då jag åt påsarna. Då hade jag ändå ett val jag kunde göra. Hade jag då varit duktig hela veckan kunde jag ta och äta ett mål mat utan att det gjorde nåt. Det går inte nu. Jag MÅSTE hålla den här flytande dieten i 2 veckor för att sen övergå till purémat i ytterligare 3 veckor. Sen ska jag äntligen kunna äta "vanlig" mat igen...

Jag får tänka såhär... Det handla om 5 ynka veckor i resten av mitt liv.... Sen behöver jag ALDRIG mer banta... Sug på den... Ha ha ha!!!

Idag var jag tvungen att ringa vårdcentralen och be om hjälp. Jag tar ju sprutor varje dag som gör att blodet blir lite tunnare för att jag ska undvika att få blodproppar. Dom sprutorna ska man egentligen ta själv... MEN JAG KAN INTE!!! Igår kväll satt jag i över 1 timme och skulle ta den jäkla sprutan. Och det mest pinsamma med hela situationen är att DET GÖR INTE ENS ONT!!! Men varför kan jag då inte ta den när det inte ens känns nåt.... IDIOTI!!!

Och en sak till... Nu får det för fasen sluta regna... Det har regnat konstant heeeela dagen idag. Jag köpte ju nya skor när mamma var här som jag gärna vill börja använda innen det är vinter... Men vill inte ta på dom när det regnar!!

                   

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om... Har sovit middag en stund och vakna när mamma ringde... Hatar att bli väckt sådär abrupt (ha ha vad heter det egentligen) för jag blir alldeles darrig i hela kroppen...  Me don´t like!!

Ikväll blire Ullared... Så vad ni än gör... STÖR INTE MELLAN 20 OCH 21.... Ha ha ha...!!!


Kommentarer
Postat av: rosi

jag vet hur det känns med sprutorna, men jag klarade det själv, då gör du med det, jag tror jag var sjukskriven i 8 veckor, i och för sig tog dom ju gallan på mej samtidigt om det kunde göra att jag blev sjukskriven längre kanske, kommer inte ihåg. ska bli kul att se dej sen, nu med för den delen men du vet vad jag menar.

2010-09-20 @ 21:49:35
Postat av: Mojjan

Kämpa på lillan, du kan om du verkligen vill, och det vill du ju, eller???????????

2010-09-21 @ 07:59:13
Postat av: Maria

Tack Rosi och mamma...!!

Jag kämpar och kämpar!! Idag visade vågen ner igen... Ska göra ett inlägg om det sen, försöka ta en bild. I morgon är det 1 vecka sen!!

2010-09-21 @ 09:31:19
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Zandra

Du är såå duktig, håller på att kolla recept på lite olika sopper till dig, ska göra en ost soppa idag....så får vi se om du tycker om den..

2010-09-21 @ 09:34:34
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt Maria! Kram

2010-09-21 @ 12:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se