Nu så!!

Efter många om och men så är bokhyllan på plats...!! Det trodde jag aldrig igår när jag såg den!! Jag fick ju för fasiken inte i dom två sista bitarna!! Men Rikard och Zandra kom till undsättning...!! Vi tog tag i det direkt och lyclades. Vi lyfte upp hela åbäket och monterade klart det stående!! Gick ju som en dans...!!

                   

                   

Och jag min nöt hade ju utlovat att lägga ut före och efter bilder... Det kom jag på när allt var bortplockat från bokhyllan och alla hyllplanen var borttagna!! Det var bara att sätta dit några av hyllplanen igen och fota..!! Så här såg det ut innan... Föreställ er det med MASSOR av böcker i!!

                   
Såhär såg dom ut innan...!! Och vad ser man!! EN FÖRLÄNGNINGSKABEL!!! Ha ha... Vissa blir galna på mig och framför allt Erik som hade förlängningskablar precis överallt...!!

Och såhär blev resultatet efter allt slitande...!! Jag blev jätte jätte nöjd...!!

                   

Nu är jag svinigt trött... Sitter och kollar på "skåne fruar" Men var är det för program...!! Herreguuuud vilka sjuuuuka qvinns...!! Ha ha!!  

Snart blir det hopp i sängen för i morgon ska jag upp relativt tidigt...!! Ska faktiskt gå och prata med en kurator igen!! Kände nu efter sommaren att jag behövde det efter allt som hänt med jobb...!!


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jättefint blev det! Jag har en likadan som jag haft i 6 månader nu men jag har inte riktigt lyckats fylla i med tillräckligt snygga saker. Din ser 10 ggr bättre ut än min, riktigt duktig är du :)

/Kram

2010-09-08 @ 21:51:35
Postat av: Maria

Tack så mycket...!! Det är inte riktigt klart än. Behöver lite fler luckor (kostar 199:- så jag får köpa nån åt gången!!)

Har i och för sig fått hjälp att ställa in av Zandra!! Även en lampa till ska in...!!

2010-09-08 @ 23:05:13
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Mojjan

Så fint det blev, får ju se det i morgon. Kram.

2010-09-09 @ 07:30:06
Postat av: Zandra

Najs !!!!

2010-09-09 @ 14:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se