Otippat!!

Idag var jag och Zandra på Väla (som vanligt) Var in på Clas Ohlson och köpte ett USB-minne och en musskrämmare. Hittade en för 149:- Inte så farligt med tanke på att jag hittat andra för mycket mycket mer.

När vi fikat (kaffe och färskpressad juice blev det för mig) gick vi till en ny butik som heter Village, en superduper butik!! Jag bara älskade den!! Massor med inredningsgrejor And I loved it!!

Sen var vi till väskaffären mittemot och där hittade jag en jättefin plånbok. Jag köpte ju en i Grekland men jag var jättemissnöjd med den då den är bakvänd på nåt jäkla vis! Så nu fick det bli en annan MYYYYYCKET finare... Dock ingen Burberry!!

När vi skildes åt Zandra och jag åkte jag till Maxi för att handla mat. Jag skulle ju få äta mat ikväll!! Där träffade jag Roger och Sandra. Dom frågade vad jag skulle göra ikväll och det var ju inget mer än att äta mat!! Ha ha...
Så dom frågade om jag vill komma över och beställa mat. Pizza föreslog Sandra... Och jag sa NEJ!!! Men sallad kunde man ju alltid få i sig. Sagt och gjort. Jag fick handla massa annat istället för mat, det blev lite frukt i stället och sen hem och packa upp det. Därefter möttes vi vid pizzerian "Ludan" i Kvidinge. Åkte hem till dom och satt och snacka hela kvällen!! Supertrevligt!!

                   
                                                   Tack för en trevlig kväll!!

Nu har jag bara kommit hem och direkt satte jag mig vid facebook... Är jag beroende eller är jag beroende???? Det är den stora frågan!! Svaret är nog garanterat JA!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se