Pinsamt!!

Måste bara berätta en sak!!

Idag höll jag på att städa hemma innan mamma kom hem hit (som förövrigt blev jätteglad över inlägget och blomman). Jag skulle ställa ut en kartong som råkat stått rätt så länge i mitt vardagsrum. Men när jag lyfte upp kartongen hörde jag hur det prassla i den. Jag blev skiträdd och ställde den på bordet... Men det prassla inte i den när den stod still men så fort jag började peta på den så började det igen... Jag fick för mig att där låg en halvdöd mus där i, som inte hade krafter nog att spratla hela tiden utan bara då när jag putta lite lätt på kartongen!!

Jag var så jäkla skraj så den fick stå där tills mamma kom. Och det var ju tur att hon kom just den dagen som jag upptäckte detta!!

Hon tog tag i kartongen (precis lika rädd som jag är) och tog ut den på gräsmattan... Vi var båda lite reserverade men hon var cool och öppnade den...

Vi började ASGARVA!!!

                                        Såhär ser en halvdöd mus ut...
                   

Kan ni fatta att jag har varit rädd för fyra stycken frigolitbitar!!! Ha ha ha ha... Då har man skrattat tillräckligt för den här dagen!!

Och när jag ändå är i gång och bloggar ska jag tala om för er att jag och Zandra varit på afrodans idag... det roligaste jag någonsin provat på!! Fy fasiken va kul, här var det skaka lår och rumpa och ja faktiskt hela kroppen!! Knappt jag slutat skaka än!! Ha ha... I morgon är det Zumba som gäller... Få se vad som är roligast!! Har väldigt höga förväntningar på Zumban!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se