Röjning!!

Idag har vi varit jätteduktiga jag och mamma!! Hon kom ju ner några dagar innan min operation just för att hjälpa mig röja... Känns som jag inte gör annat än röjer nu för tiden, men tro mig... Det behövs!! Fast idag har vi då som sagt röjt så in i... Så nu är det ingenting kvar att röja däruppe. Det som är kvar där ska vara kvar! Bara hittas en plats till!!
När vi röjt en stund pausade vi med lite lunch, påse för min del... Blivit lite hård nu då jag är livrädd att inte ha gått ner mina 7 då jag pendlar endel... Mest ner men ändå!! Vore hemskt att ha gått upp igen och försummat min chans till att få göra den här operationen!! Den chansen vill jag inte förstöra!!
Endast 2 dagar kvar... 3 med operationsdagen!!

När lunchen var uppäten gick vi ut i trädgården och började tömma pölen (poolen som den egentligen heter, så det så) och fortsatte sen med att ställa in trädgårdsmöblerna!! För nu är det nog inga fler dagar man kan sitta ute på!! Snyft!!

Vi pumpade även upp min cykel så den går att använda och guuuuud så sugen jag blev på att cykla!! Jaja... Jag får sen efter operationen cykla till matöppet och köpa alla mina flytande drycker... Ha ha ha!!!

Och nu till en underbar sak!! Eller nej, jag tar tillbaka det... Det är nåt vedervärdigt... Jag har en spindel som sitter i mitt fönster (på utsidan som tur är) och den är INTE så söt... Jag är som vanligt framme med kameran och måste fota!! Kolla in här...


                   

                   

                                                   VIDRIGA DJUR....!!!


Nu ska jag snart börja med middan... Lax och potatis blire...!! Ska bli såååå gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se