SISTA DAGEN...

Äntligen har jag nu fått sista sprutan idag. Dock med endel blåmärken lite här och var. Tur man inte har nån man ska visa sig för just nu, dels med alla dessa plåsterlappar på magen och sen dom blå låren. Hur avtändande är inte det... Ha ha ha!!

Har ju varit på vårdcentralen varje dag för att få hjälp med sprutan. Och då har jag även stannat en stund varje dag och pratat med dom som jobbar där. Framför allt suttit på labb och häckat. Alltid trevligt att prata med dom.
När jag kom hem var jag heeelt färdig. Svetten rann om mig och jag var totalt orkeslös, igen. Satte mig i soffan och kolla lite på TV. Kl 15 somnade jag och har sovit fram till 17. DET blir jag så trött på... Att jag inte har några krafter.
Efter ett samtal med mamma känns det faktiskt bättre. Hon sa det att jag måste ut och röra mig varje dag, även om det inte är långt men en lite runda i alla fall. Och det får jag ju göra...!!

Nog om det...

Igår var jag ju hem till Angelica och Daniel och deras lilla Leon. Hur mysigt som helst..!! Jag som inte äter nånting fick en jättegod smoothie som hon gjort själv.

Vi satt och prata en massa och gosa med Leon såklart....!! Han är ju bara för söt. Fick ett litet foto av honom som jag har i plånboken nu.

Sen strax innan jag skulle åka hem sticker hon fram en skiiitbra hudlotion som jag bara älskar. Jag fick den av henne i somras och jag och mamma hade den i Grekland och båda blev totalt frälsta i den lilla burken...!! Så jag bad henne köpa en till så kunde jag betala henne nästa gång hon skulle beställa den. Det är från Oriflame

                      

Men jag fick inte betala!!! Tack snälla söta Angelica!! Det var verkligen inte meningen!! Men jag ska slita den med hälsan!!


Nu ska jag bara försöka bli människa igen och få i mig den vätska jag missat under tiden jag sovit. Det är oxå en nackdel. Då har jag ju missat massa dyrbar tid att få i mig ordentligt... Ja jag säger då det. Vilken sjuk omställning för kropp och själ!! Men det kommer bli bra...


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Kämpa på, den som väntar på någe gott......

2010-09-24 @ 19:24:24
Postat av: Angelica

Åh,vad glad jag blev när du skrev så fint i din blogg om mig...tack vännen!Klart du är värd en god lotion,efter allt du gått igenom...Du är en riktig kämpe!Så duktig!Kram på dig!

2010-09-25 @ 09:11:07
Postat av: Maria

Åhhh tack Angelica!!!

Och tack mojjan med....!!

Kram på er...

2010-09-25 @ 10:48:53
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se