Sista dagen...

Igår var då sista dagen jag jobbade i Klippan, på vårdcentralen!! Det har varit en underbar tid att få vara där. Jag har fått chansen att komma tillbaka till arbetslivet igen efter allt som hänt med Erik. Jag blev ju bara tillfälligt placerad där då jag har min tjänst på Hospice i Helsingborg.

Hur som helst blev det såklart många tårar igår!! Jag då som aldrig kan hålla tårarna i styr... Och ännu värre är det nu efter Erik gått bort. Jag kan inte ens prata om honom utan att tårarna vill komma. Ibland kan jag hålla dom inne med oftast rinner det över. Vilket jag tycker är jättejobbigt!!

Efter (pulver)lunchen igår satte jag mig åter igen i receptionen nät Britt-Marie och Nettan kommer bakom ryggen på mig med en lite blomma!!! Åhhhh jag klarar inte sånt... Tårarna spruta!! Ha ha ha... Det var ingen "hejdå" blomma utan en lycka-till-i-framtiden-blomma med tanke på min jobbiga jobbsituation just nu och operationen jag har framför mig!! Supergulligt av dom!!

                   
                   

I söndags när Sandra och Patrik hjälpte mig att röja på övervåningen hittade vi en CD-skiva med bilder på Erik!! Det är nån fotograf som fotat honom till hans förra jobb på Centramec!! 

                   

Min lilla älskling... Kan inte fatta att det blev såhär... Du är försvann från mig och dessutom mitt jobb försvann från mig. Känns som jag snart inte har nånting kvar!! Miss you!!


Kommentarer
Postat av: Frida

Hej Maria, vad duktig du är som tränar och står i trots allt som hänt! Blir lite nyfiken, vad är det för operation du ska göra? Lycka till med allt du tar för dig, stora kramar Frida

2010-09-05 @ 08:52:43
URL: http://fridasnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se