700

Det här är det 700:ade inlägget... Nästan värt att fira... Känns som det skulle va fler inlägg då jag haft bloggen i snart 4 år. Aja... Har kanske inte varit så ihärdig med inläggen alla gånger.... Men idag kommer ett i alla fall...!!

Skrev ju om vad jag gjorde i lördags, orkade verkligen inte skriva om söndagen, så här kommer fortsättningen av min helg.
Så söndag morgon klev Marcus upp kl 2 på natten/morgonen för att sen bege sig till fjällen på en kortvecka i Vemdalen tror jag det var. Kl 3 körde dom från honom och var framme 12 timmar senare. Fy fasen!!
Själv snarka jag vidare till halv åtta, då gick jag upp och packa ihop mina saker och körde ner till Marcus pappa som bjöd på frukost. Kl 9 åkte jag hem.

Då körde jag i prinsip direkt hem till Rikard och Zandra där även lille Nickolaj var.

              

Vi fick lite lunch jag och Nicco så vi skulle orka med att busa på Tropikariet. Dom andra två hade ju ätit frukost nästan precis, kändes lite dumt och sitta där och käka själv med Nicco och inte dom andra två!! Aja...

Sen drog vi in till Helsingborg och Tropikariet. Fanns en massa olika djur, både fria och inburade. Fanns ett rum som var "nattrummet" där det var djur som vistades på natten som fanns. Bland annat fladdermöss som flög omkring i rummet och man till och med kände hur det ven i håret när den flög över oss...

Sen vidare till andra rum...

              
              
              

Man fick inte ha blixt på kamera och jag fattade inte först hur man ställde in "utan blixt" på min kamera, så i början filmade jag en massa... Dessvärre har jag ingen aning om hur man lägger upp en film...!! Så det får ni skita i...

Efter Tropikariet åkte vi hem till Birgitta och Bengt på lite fika och lämnade även Nickolaj där. Senare kom Marina och då körde vi en stund senare. Vi skulle hem och laga lite middag!!

Och självklart lite gos med lill Chicco!!!

              

Det var en heldag det. Kom dit vi 11 på dagen och hem halv tio på kvällen...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se