Jobbig vecka...

... som slutade i en underbar helg...!!

Den jobbiga veckan har inte varit jobbig rent fysiskt. Utan psykiskt... Mycket tankar som snurrar  i huvudet på mig och det händer lite runt om mig just nu... Man kan inte alltid vara på topp.
Dessutom skulle jag, Rikard, Zandra, Patrik och Sandra gå ut och dansa...!! Men jag kände att jag verkligen inte hade ork till detta just nu. Så jag drog mig ur (vilket oftast inte hör till vanligheten), ibland måste man lyssna på sin egen kropp. Jag vaknade kl 9 igår (lördag) och kände att jag inte alls var på hugget... Städade lite och sen bara kom det över mig. Bara satt och tokgrät i soffan och avbokade kvällen. Marcus ringde mig och han hörde direkt att jag va ledsen...!! Fan att man aldrig kan dölja sånt!! Jag bestämde mig för att åka dit till honom, behövde lite kärlek!! Trots att jag bestämt mig för att va hemma den här helgen!!

Fredrik, Marcus kompis, vär oxå där och när jag kom fram hade pojkarna varit så duktiga och gjort en god lunch!! Tagit fram utemöblerna, grillat revben och köpt potatissallad...!! Så när jag kom fram var allt klart och redan framdukat. Bara sätta sig och äta!! Så underbart...!! Det behövde jag...!! Få muntras upp lite...

              

Idag har det känts en aningens bättre... Marcus och jag har varit jätteduktiga!! Han satt på knäna i buskarna och plocka löv, för hand, och jag räfsa upp dom...!! Så nu är häcken fin i alla fall... Så himla underbart väder idag. Bättre än igår. Idag jobba vi i T-Shirt och kunde även sitta på gräsmattan hos grannen och prata en stund. Lovely...!!

              
              
              
              

Mellan räfsningarna låg jag i solstolen och solade... Fasen va skönt det var!! På vippen att somna flera gånger, men ICKE!!! Men det har ju då resulterat i att det hettar en aning i mitt ansikte just nu. Nu börjas det. Det årliga jagandet efter den perfekta brännan man ALDRIG får!! Tur man ska till turkiet i Maj så man får en grund till sommaren!! YES!! Både jag och Marcus längtar nåt fruktansvärt ner dit... Vi vill åka NUUUUU!!

              
Här gjorde jag ett tappert försök att fota min bränna på kinderna... Tittar man riiiiktigt noga så syns det...!! Ha ha ha!!



Kommentarer
Postat av: Hella

Ska vi ta Kött, kök och bar istället???

2011-04-11 @ 15:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se