Körig dag...

Nä egentligen inte... Har egentligen haft en rätt trevlig dag. Jobbade mellan 7.45-17, men halv ett drog jag från jobbet för en snabb vända till Höganäs. Hämtade upp Birgitta och sen körde vi och kolla på en hyresrättslägenhet som jag har STOR chans att få. Tyvärr är jag som nr 2 på den, och karln som oxå var på visningen MÅSTE tacka nej. Annars står jag där igen utan lägenhet...!! Så håll alla era tummar och tår att han inte vill ha den, för då går den till mig!! Fniss!!

Sen lämna jag Birgitta igen för att åter köra tillbaka till jobbet. Ingen höjdare att fortsätta jobba när solen skiner och det var 21 grader varmt och sol.. Svårt svårt...!! Men det var bara att bita i det sura äpplet och gå in och jobba vidare..!!

När jag jobbat klart drog gråsuggan och jag till Helsingborg. För er som inte vet vem gråsuggan är så är det min bil... Den ser ut som en gråsugga... Där träffade jag Zandra för vi hade bestämt oss för att gå ut och äta på restaurang. Årets premiär av uteservering är avklarad!! Så mysigt. Tyvär hade solen hamnat bakom huset så vi satt i skuggan, men det var riktigt mysigt ändå...!!
När vi käkat drog vi upp till Posh Shop som hade öppet hus ikväll till 20.00. Blev ett nagellack för 30 kr!!
Och det ska jag ju naturligtvis ha på mina tånaglar...!!

Blev ingen bild idag så ni får ta det som det är...!!

                      

         Vår uteservering såg inte riktigt ut såhär... Men man kan ju drömma...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se