Men asså hallåååå....

Var jag fick min energi ifrån idag har jag ingen aning om. Kan bero på att jag sluta tidigt, kan bero på att solen skiner och kan bero på att det spritter i kroppen...!! 3 orsaker och jag har ingen aning!!

 I alla fall så slutade jag 12.45 idag men gick halv ett!! Körde direkt till återvinningen och slängde dom sopor jag fyllde bilen med igår, sen iväg och tanka, hem och hämta mina jeans jag köpte för ett tag sen och körde till Väla och träffa Zandra. Lämna in jeansen och kunde hämta ut dom lite mer än en timme senare. Och jag som var orolig att jag inte skulle hinna få dom innan påsk!! Ha ha...!!
Åt lite lunch med Zandra och satt och snacka lite. Hämtade mina byxor igen och vi skildes åt. Hem och satte igång en tvättmaskin, bädda rent i sängen slängde en jädrans massa tidningar som Erik samlat på i år och dar. Nu är dom snart helt väck. Endast ett fåtal kvar. Rensat lite kartonger och även hängt tvätten!!

Gick även ut i trädgården och fota min syren. Den har kommit låååångt!!

              
              

Det var det det...!! Själv längtar jag som fanken till den 28 Maj!! Det är då vi drar till Turkiet..!! Fattar inte att man kan längta så förbannat...!! Det är min första resa utomlands med en pojkvän eller kompis. Jag har alltid åkt med mamma, som självklart varit helt underbart det med. Men har alltid velat åka med den man är tillsammans med. Och det ska jag få göra nu. LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se