Vår och sommar...

Kan inte tjata nog om att jag längtar sååååå mycket till våren och sommaren...  Satt nyss och kollade igenom mina profilbilder på facebook. Och kom fram till den här bilden...

         

En av mina favoritbilder... Det är midsommarafton förra sommaren i Birgitta och Bengts trädgård... Känns dom som ett litet fel i bilden... Jag ser ju inte riktigt ut sådär längre..!! Så till sommaren måste det tas en ny bild...!!

Och till nåt helt annat... Har ni någon gång vaknat mitt i natten av jordens sendrag i vaden... Det har jag, bland annat för 2 nätter sen. Hela mitt ben levde sitt egna lilla liv. Hade jag tänt lampan och tittat ner på min fot hade det sett ut som jag stod i ett par stilettklackar... Min fot formade sig precis som om jag hade högklackat på sig, och förbannat ont gjorde det med...!! Och det värsta av allt... DET VILLE INTE SLÄPPA!!! När det väl släppte gick jag upp ur sängen och gick lite tills jag känner att muskeln på sidan av vaden (och det gör betydligt ondare än vaden vill jag lova) börjar krampa den med...!! AAAAAAAJ...!!
Kan meddela att jag har jordens tränisvärk i vaden just nu...!!

Nog om mina bekymmer... Nu är det snart reprisen på Big Brother från igår...!!

Häpåer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se