Återvinningen...

Jaha.. Då var det första lasset kört och slängt till återvinningen... Mamma undrade om jag inte hade klippkort där snart... Känns som det blivit en hel del körningar dit på sistone... Men den första av alla rundor just inför min kommande flytt...!!

              

Så nu har jag slängt en massa tomtar och lucior som jag känner att jag inte kan ha kvar längre... Dumt kanske att slänga dom, men just nu finns det ingen tid för loppis och när jag väl sätter igång och har bestämt mig för att jag inte vill ha saker och ting kvar, då vill jag bli av med det på en gång så jag inte hinner ångra mig...!! Sån e ja...!!

Tyvärr har dom lite dumma tider där på soptippen, dom stänger 16 varje dag utom på måndagar, då stänger dom kl 18. Så det gäller att vara förutséende med att packa bilen full på söndag kväll och köra till tippen direkt efter jobbet. Funkar skitbra, och det går så snabbt att bara slänga det när man väl kommer dit...!!

Idag hitta jag en jättefin dessert kokbok... Har verkligen NOLL fantasi på efterrätter just nu... Det var 45 snabba och enkla recept på olika recept.

              

Hitta ett superenkelt recept redan i affären...

"Camparimarinerad vattenmelon"

4 Portioner

2 kg vattenmelon
1 dl Campari
5 msk florsocker

Skär vattenmelonen i stora kuber. Vispa ihop Campari och florsocker och häll det över melonen. Låt stå i kylen 1 timme innan servering.

Men hallå, hur gott lät inte det...!!??!!

Ska lusläsa den och se vad mer gott som finns... Kommer med fler recept om jag hittar nåt... Jag ÄLSKAR efterrätter som är så sviiinigt lätta att man knappt behöver göra nåt... Som den med vattenmelonen... Kan det bli lättare?? Kanske lathet, men ack så gott det kan bli....


Kommentarer
Postat av: Hella

Äckligt det vill inte jag ha när vi kommer i helgen.

2011-08-01 @ 22:36:13
Postat av: Mojjan

Ååå det lät gott, så de så Hella.

2011-08-02 @ 10:58:24
Postat av: Maria

Hella jag ska TVINGA i dig.. Ha ha... Den är till BARA DIG!! Ha ha ha ha!!

2011-08-02 @ 12:02:51
Postat av: Karin

Bra att du röjer gamla grejer, men det är bättre att skänka till Myrorna eller liknande istället för att slänga det! Du kommer väl uppåt snart hoppas jag :)

2011-08-03 @ 09:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se