Oops....

Som många vet vid det här laget är jag gaaaaanska trött på mitt bredband och har varit ett bra tag...!! Det krånglar genom att helt enkelt inte fungera!!

Idag skulle jag in på sas hemsida och boka flygbiljetter... Gör allt, vill göra det rätt snabbt för just nu var dom rätt billiga, skriver in alla kortnr och säkerhetskoder och gud vet allt vad skit dom ska ha... Trycker på knappen "Betala" och vips... "SIDAN KAN INTE VISAS" men blir jag glad eller blir jag glad...??!!?? Nej, men jag försöker hålla modet uppe och kopplar ifrån mitt bredband (som jag blir förvånad över att det har så pass många staplar ändå) ansluter igen och börjar om från början!! Trycker på "betala" knappen och vad händer... "SIDAN KAN INTE VISAS"

                                    
Har jag sett den här sidan ett X antal gånger eller...!! Men fatta att jag blir SKOGSTOKIG... Gör samma procedur igen, kopplar ifrån och ansluter och går direkt in på tre.se och letar upp ett nr till kundservice... Får tillslut prata med en tjej där och jag vräker ur mig både det ena och det andra om att det inte funkar att boka biljetter och jag spädde på en del med kan jag väl smått erkänna...!! Det hon kunde tipsa mig om var att uppdatera mjukvaran... Så det ska jag göra nästa gång det krånglar... Bara det att nu funkar det ju hur bra som helst...!!

Men hur som helst så ringer jag mamma och ber henne boka på hennes dator, för hon har minsann sladd i väggen och det funkar skitbra... OCH DET GÖR DET VERKLIGEN!! Det är aldrig problem för henne längre... Hon gör samma sak... Vad händer... Det funka inte... , kom det magiska ögonblicket i mitt, rätt så tomma huvud, att SHIT POMMES liksom... Har jag ens pengar på mitt kort...!! Går in på min internetbank via mitt bredband som ju faktiskt funkar skitbra ikväll och kollar kontot... 500 spänn... Biljetterna gick på lite mer än 700... Ooops...

Förlåt tre-tjejen för jag var lite burdus i telefonen... Jag är ju egentligen len som en liten ängel...!!

                                       

Och tack mamma för att du i alla fall hjälpte mig boka mina biljetter... Tots mitt braiga bredband... He he!!


                                             Slutet gott allting gott... God natt...


Kommentarer
Postat av: Hella

Maria lugn som verum hälsofil.NOT.

2011-09-01 @ 06:29:09
URL: http://queenhev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se