YEAAAAY!!!

Fick ett glädjens sms idag... Din HTC Sensation är klar att hämtas i Teliabutiken på Väla!! MEN DET VAR JU INTE EN DAG FÖR TIDIGT!!

              
                                       Välkommen hem min kära telefon!!

ALLA
inställningar var totalt borta... Så det var nästan som att ha köpt en ny idag...!! Men nu så... Förutom att ALLA mina kontakter har försvunnit... Blir till att lägga till alla, IGEN!! Det nöjet hade jag på stranden i somras när jag köpte den!! Jag är inte så teknisk så jag satt och skrev av alla min kontakter från min gamla mobil och skrev in dom manuellt i den nya!! Suck... Därför kände jag att det var lite jobbigt då alla dom försvann nu...!!

Jag var lite sur då jag fick den för felet hade varken hittats eller åtgärdats... Det ända dom gjort på den är att uppdatera mjukvaran. Påpekade att jag ju inte vill att detta ska hända igen plus att jag inte vill lämna in den igen lika lång tid. Och dessutom har jag ju inte fått utnyttja den på ca 1 månad och det vill inte jag betala för. Så jag sa att jag inte ville betala för den här månaden!! Men det kunde han tyvärr inte göra nåt åt, däremot gav han mig 150:- att ringa för i stället. Kände att det kunde vara ok, för han skulle ändå inte ge sig...!!


Kommentarer
Postat av: Erik

Hej, testa tjänsten speedbook som fixar tillbaka dina kontakter i efterhand.

2011-08-22 @ 09:59:59
URL: http://speedbook.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se