Prisa Gud för bearnaisesåsen!!

Jag var in och gjorde ett test på ICA:s hemsida idag. Där skulle man svara på 8 frågor där det fanns 4 svarsalternativ på varje fråga. Man skulle väl kort och gott se om man var en finsmakare eller raka motsatsen. Jag var nog raka motsatsen tror jag.

Rubriken på svaret står i rubriken på inlägget... Ha ha ha!! Och det stämmer ju så jäkla bra in på mig...!!
Jag är som Janet Husman stog det...
"Lagar ofta och gärna mycket mat så har man matlådor. Hon är gladlynt, rosig, har ett stort hjärta och jobbar med människor."

Men hallå skriver dom om mig eller...??

"Mest känd för paradrättern rotmos och flästläpp (Jents roligaste skämt) och storlekarna på smörklickarna. Margarin i mat är kriminellt.
Men maten har blivit dyr och lönen vill inte riktigt räcka till. Dagarna är ibland långa och livet kanske inte alltid så helfestligt.  För att pigga upp sig köper hon trisslotter eller nåt glittrigt, oäkta smycke på utförsäljning (ha ha, köpte ett halsband förra veckan för 30 spänn på Ur och Penn). Festmåltiden består av fläsknoietter med BEA, klyftpotatis och några glas billigt rött som får tänderna att skifta i blått. Vin är bra för blodet har hon hört, utan att tänks så noga på hur mycket."

Alltså detta är ju bara jag....

"Janet åker gärna på campingsemester och lyssnar på Christer Sjögrens dansbandsmusik och går på buggkurs på onsdagar, (ok, jag går inte på nån buggkurs, men spinning funkar kanske lika bra). Rejäl mat sitter fint, även om hon skulle vilja gå ner några kg (ja vem vill inte det, dock går det ju med en rasande fart för min del) Hon fikar gärna och ofta men kämpar med salladsbladen och tycker mest det smakar papper (så sant som det var sagt) och önskar att dammsugare var lika nyttigt gröna som dom ser ut...!!"

Fick mig många goa skratt när jag läste detta svaret och blev väldigt förvånad hur bra det stämde in på mig. Helt sinnes hur det blev...

Och tacka vet jag bearnaisesåsen... Finns ju ingen sås som bräcker den!!

                         Janet Husman


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Kan tro att hon skrev om dig, konstigt.

2011-02-22 @ 07:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se