3 Januari

Egenltigen inget speciellt datum. Men det är en dag jag aldrig kommer glömma. Det är just idag, för ett år sen, som Erik fick sitt cancerbesked.
Susanne, Eriks äldsta syster ringde just denna dag, hon hade nämligen kollat upp några av hans symptom och tyckte vi skulle kolla upp det lite snabbare än tänkt. Han hade nämligen en tid hos sin husläkare den 8 januari. Vi ringde till sjukvårdsrådgivningen för lite råd. Hon tyckte att vi skulle åka in direkt.

Det jag minns av alltihop är att jag, innan vi åker till sjukhuset, blir jätteledsen och säger till Erik att jag var så rädd för att det var cancer, (jag ska då alltid tro det värsta) tänk vad rätt jag hade...!!

Inne på akuten fick han komma in nästan på en gång. Det togs mycket prover, EKG, blodtryck och röntgen. Under den eftermiddagen/kvällen träffade vi 3 st läkare, alla lika gulliga och noga. Det jobbiga var att jag själv jobbat med två utav dom...!!

Det tog lång tid innan vi fick det hemska beskedet. Glömmer aldrig den blicken läkaren hade när hon hon in och skulle berätta allt. Hon gick så långsamt in i rummet, tittade ner i golvet och satte sig ner för att prata med oss båda. Orkar inte riktigt dra upp det igen men den som vill får gärna gå in och läsa lite om det HÄR.

              

Fick lite bilder från förra nyårsafton av Patrik och Sandra. Skrev det igår tror jag att vi tog ett gruppfoto på oss. Velat ha det fotot i ett år nu, och äntligen har jag fått dom.

              

Är så glad för det här fotot!! Tack snälla ni... Hoppas det var ok att jag la ut det på bloggen!!



Kommentarer
Postat av: Mojjan

Ja det var en tung dag igår, men va fina ni var allihopa. Kram.

2011-01-04 @ 07:37:21
Postat av: Anonym

Älskade Maria1

Jag läste hela storyn ang. din älskade...

Jag blev verkligen så ledsen att jag fick svälja flera gånger och försöka skärma av mig för att klara av att fortsätta läsa...

Jag vet vad du gått igenom även hur det är att förlora nära o kära. DOCK

2011-01-04 @ 12:30:52
Postat av: sara olofsson

Älskade Maria.

Jag läste hela storyn ang. din älskade

Det tog mig väldigt hårt och jag fick svälja flera gånger samt skärma av mig för att kunna läsa vidare. Jag vet vad du gått igenom och hur det känns att förlora nära o kära. DOCK inte den man vill bli gammal med, sitt livs kärlek!!!!!Därav att tankarna började snurra och en kamp mot tårarna startade....

Kommer man verkligen över något sådant?

Mina tankar till dig!!!

kram

2011-01-04 @ 12:36:09
Postat av: Angelica

Maria,du är den starkaste kvinna jag någonsin mött.Den Man som som fångar ditt hjärta kan vara lycklig!Du är så fin på alla sätt.Kram från mig,Daniel och Leon.

2011-01-04 @ 23:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se