Bättre sent än aldrig...

I tisdags innan jag åkte hem från Uppsala så träffade jag ju Kerstin. Min gamla barndomsvän som jag känt sen vi var 4 år gamla... Vi hade inte setts på 6 år nu så det var verkligen på tiden!! Vi träffades på Stockholms central och gick och åt lite mat. Vi gick till Café Bel Mondo... Super mysigt och jättegod mat. Det var ju ett café, vilket man ju hör på namnet, men hade även vissa maträtter... Efteråt gick vi runt lite på stan och kolla lite. Sen tog vi tunnelbanan hem till henne och hennes kille Fredrik...

              

Vi satt och prata och drack lite kaffe... Så roligt att träffas igen och vi har sagt att det INTE ska behöva gå 6 år till innan vi ses igen!!

Jaha så var det ett nytt år då... 2011, hur fan ska man nu lära sig att skriva 11 på allt hädanefter...!! Det går väl en vecka så är man inne i det nya året antar jag... Börjar ju min fasta anställning i morgon och det känns bara för underbart!! Nu behöver man inte va orolig över ekonomin längre, för hur som helst så är det ett stort fokus på det när man är arbetslös.

Men dit jag egentligen ville komma med det nya året var ju bilderna från vår nyårsafton... Inte så många dock men det blev i alla fall några!! Jag firade hemma hos Rikard och Zandra och med Patrik och Sandra!

              
              
              
              
              
              
                                                            Tre apor...

              
              
                                        Och den omtalade Pannacottan...

Och med att den var omtalad var för att jag skrev på facebook samma dag att jag nog inte skulle lyckas så bra med den... Den blev jättegod och allt men det vita lagret ville verkligen inte stelna riktigt. Där av en aningens misslyckad!!

Förra året firade vi tillsammans då med, fast då även med Erik. Då tog vi fina bilder på oss, dels ett gruppfoto och sen några per par... Vi ville ju såklart göra lite finare bilder även iår men den här gången blev det bara på oss tjejer... Därav dom uppställda fotona...!! Ha ha...!!

Så, nu har ni fått sett min nyår... Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite. Har ju inte ens kommit igenom den boken jag köpte för ett tag sen...

              

Får väl ta mig i kragen nu och börja läsa lite om kvällarna!!

God natt mina vänner och en god fortsättning på det nya året...!!


Kommentarer
Postat av: Jenny Lind

2011-01-03 @ 01:02:55
Postat av: Jenny Lind

Man kanske skulle skriva nåt också? :)

Jösses va det syns nu. Jättemycket i ansiktet. Så jäkla kul :)

Du är hur snygg som helst. Kram!

2011-01-03 @ 01:04:59
Postat av: Mojjan

Men jag kände inte igen KK, skäms på mig.

2011-01-03 @ 08:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se