NU är det jobbigt...

Helt plötsligt bara kom det över mig... När jag kom ut ur duschen ikväll... Får man verkligen tycka såhär...

Jag är sjukt glad över min viktnedgång och kom ihåg det. Att jag gått ner 33,7 kg sen den 15 september hade jag aldrig kunnat ana... Jag börjar äntligen kunna känna mig stolt över mig själv och vågar klä mig i kläder som jag ALDRIG tidigare skulle klä mig.
Men ändå kom mina tårar idag... Kände bara att jag inte alls trivdes med min kropp... Allt, och då menar jag ALLT bara hänger och dinglar, ha ha, låter lite roligt, men det är verkligen så. Man kan dölja mycket med kläder, vilket jag alltid gjort i hela mitt liv. Det är bara det att förr försökte jag dölja alla valkar och magar som stack ut till höger och vänster, men nu försöker jag inte bara dölja magen (som fortfarande finns kvar) utan även allt överflödig hud. Jag vantrivs som FAN!! Och inte nog med det. MITT HÅR!! Jag har börjat tappa enorma mängder hår. Vad jag än gör, var jag än tittar så ser jag hårstrån ÖVERALLT!! Och dessutom är huden torr som fnöske!!

Får man känna såhär eller är jag bara en ytlig jävla brud från storstan som bosatt sig i ett hus på "landet" (för mig är detta landet) och som trycker ner sig själv...!! Jag ångrar verkligen ingenting, men hade nog inte insett att det "REDAN" skulle bli så mycket överflödig hud.
Man får ju en bukplastik av landstinget, under förutsättning att man gått ner tillräckligt, men resten får man betala själv. Ser bara hur mina slantar bara rinner ut mellan fingrarna...

Innan vågade man inte visa sig på stranden. Nu kommer jag väl inte våga göra det i alla fall...

USCH VAD JAG KLAGAR!! Men jag var tvungen att få ur mig detta...!!

              

Lånat bilden från nätet...  Och jag tycker det är jäkligt modigt gjort att ställa upp på en sådan bild...!! Jag skulle inte vågat... Inte nu i alla fall...

Nu ska jag försöka rycka upp mig och gå och lägga mig... Ska bara samla ihop skinnet så jag får det med mig... Ha ha ha... Det är ju tur jag kan skojja om det i alla fall...


Kommentarer
Postat av: rosi

hoppas att du fick med dig skinnet när du gick och lade dej, häng får man räkna med tyvärr, sökte för hjälp men vägde då förmycket, hade gått ner bara 50 kg och dom är stenhårda med bmi här i uppsala i varje fall, jag har också häng, kanske inte lika mycket för man går ju fortfarande ner, men ändå finns det där. men se det possitivt, för det finns många possitiva saker med att gå ner i vikt.

Kram rosi

2011-01-14 @ 08:09:44
Postat av: Malin

Klart du får känna så! Du ska inte ursäkta dig alls. Du har gått ner enormt mycket på kort tid och huden hinner inte med.



Har du upptäckt att hjärnan inte heller hänger med (att du tappat den vikt du har menar jag)?

En kompis till mig har oxå gjort operationen och det gick inte upp för henne hur smal hon faktiskt blivit efter som hon bara såg skinnet som hängde och magen som var i "vägen" och på tok för stor i hennes ögon, tills vi tog måttband och mätte både henne och mig. Hon förde statestik på midjemått mm från innan operationen och en gång i månaden efter det. Att vi mätte oss tillsammans gjorde att hon kunde jämföra med mig (som e normalviktig). Det öppnade hennes ögon.



Har full förståelse för dina känslor, men tänk va bra det kommer bli sen! Håll ut! Du fixar det!



Malin

2011-01-14 @ 10:39:45
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-14 @ 11:28:58
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: patrik

Ja e bara tvungen...... förlåt.... flapp flapp flapp flapp flapp flapp...... förlåt ännu en gång

2011-01-14 @ 12:21:41
Postat av: Mojjan

Meeeeen Patrik..........



Gumman, klart att huvudet och själen ibland klappar ihop. Men som tur är så blir det bättre nästa dag. Du är så fin och blir bara finar för varje dag. Jag är så stolt över dig hjärtat. Det är mycket som gör att själen och huvudet inte riktigt hinner med just nu. Men håll ut, det blir bättre och bättre. många kramar till dig från mig.

2011-01-14 @ 19:49:26
Postat av: Freddis

Dannys kusin har gjort samma och gått ner över 100 kg på två år. Hon har gjort magen som blev betalt av sjukhuset. Tuttarna och armarna fick hon betala själv. Nu är det bara låren kvar och de ska hon fixa när hon har råd. :)

2011-01-14 @ 23:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se