Såååå less...

Som så många gånger förr har det ju skrivits om min operation här på bloggen, det är ingenting jag hymlat om direkt!! Jag mår hur bra som helst, inga komplikationer överhuvudtaget. Så skönt!! Däremot har jag märkt en sak som börjat hända med mig... JAG TAPPAR ALLT MITT HÅR!! Skitjobbigt...!! Jag har aldrig, förutom när jag var barn, haft tjockt hår, och det blir ju inte direkt tjockare av att jag tappar allt...

Har ett ljusblått golv i badrummet, i vanliga fall... Just nu är det svart!! AV HÅRSTRÅN!! Frächt, nä, inte direkt!! Därför har jag kommit på en lösning... Eller nja, lösning och lösning. Men jag funderar på att klippa av mig håret... Inte kortkort, för det skulle jag nog aldrig trivas i. Men kanske en kortare page som klipps snett med längre i fram... Hajjar ni?? Fasen va skönt att slippa allt hår i nacken.

Har försökt hittat en bra bild på google-bilder... Och den ända bilden jag hitta så var det den här...

              

Jag vet... Den där gamla Posh stilen... Men jag kan inte hjälpa det, jag tycker det är snyggt. Men kan till och med tänka mig det lite kortare i nacken... Och kanske inte fullt så långt i fram...!!

ÄR SÅ JÄKLA LESS PÅ MITT HÅR!! Nåt drastiskt måste göras... Och det är NU!!


Och när jag nu ändå är inne på min operation... Igår var min vägningsdag... Och för er som är vän med mig på Facebook vet hur mycket jag gått ner... Men för som inte är det...

Från förra veckan var det -1,1 kg och allt som allt -35,9 kg!! Herregud... Blev faktiskt lite chockad över resultatet måste jag säga. Och jätteglad såklart. Mamma kom med förslaget att jag skulle lyta nåt som väger 36 kg. Fatta hur mycket det är... När man åker utomlands får man ha 20 kg i bagage, och alla vet hur jäkla tung en sån resväska brukar vara... Tänk då om man skulle bära 36 kg!! Kan inte riktigt fatta det själv.

              
                                                        +35,9 kg

              
                           -35,9 (inte fullt så mycket men inte långt ifrån)

Och med detta kommer jag sova som på rosa moln... Men först slutet av Let´s dance!!




Kommentarer
Postat av: Carina

WOW vad du är duktig, du har ju gått ner massor!



Jätte fin frilla, köööör. Själv vågar jag knappt toppa håret;)

2011-01-29 @ 19:53:44
URL: http://carinaahlstrom.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Det är verkligen en stor skillnad på för och efter bilden på dig. Nästan 36 kilo vännen gör en hel del! Men du är som sagt lika fin om inte mer vid liv på den nyare bilden!

Kram

2011-01-30 @ 11:31:48
URL: http://www.minsonochjag.blogspot.com
Postat av: Sandra Ekberg

När kommer du hiiit och tittar på let's dance med mig och Roger?? :)

2011-02-02 @ 22:14:39
URL: http://thefruity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se