Fullspäckat...

Idag slutade jag 12.45... Men hur skönt var inte det. Och det visade sig dessutom bli jättefint väder...!! Har fått massor gjort. Först och främst har jag tagit bort mina naglar... Från att ha haft naglar i mer än ett halvår till att ha sina egna korta saker... BORING!!

Från såhär...
              
Till såhär...

              

USCH vad naken jag känner mig... Och vi ska inte prata om hur ovant det är att skriva på tagnenterna!! Sjukt vad man vänjer sig...!!
Men vaddå tänker ni... Hon skriver ju inte så många fel.... Nä, det är ju för att jag ändrar på en gång... Och det är inte få ord. Det är ju var och vartannat... Gaaah... Ge mig naglarna tillbaka... GENAST!!

Hur som helst, när det var gjort provade jag en massa kläder hos dom på Posh Shop... Dom ska ha en vipkväll där och JAG (med 4 andra tjejer) ska gå modevisning... MEN HALLÅ!! Är det nån här som kan se mig strutta omkring som värsta Tyra Banks eller...??? Näe, trodde väl inte det heller... Men passa er alla modeller därute... Passa er säger jag bara!! Ha ha ha...

När det var gjort skulle jag till ONOFF´s utförsäljning... Trodde jag ja...!! Tji fick jag. Där hade dom hängt över en tygdekal över gamla loggan där det stod EXPERT och det var totalt nerbommat...!!

Åkte och handla mat istället och sen drog jag kosan hemåt och klippte gräset... DET var välbehövligt kan jag säga... Inte gjort på ca 4 veckor... Och när jag som värst höll på och slet med den där maskinen, ser jag grannen sitter och flinar på sin ÅKGRÄSKLIPPARE!!! Hrmf... Aja, jag får motion, det får inte han!! He he...

Precis när jag var klar, satte mig och skulle pusta ut så kom det en gubbe och knacka på dörren... Han skulle göra en energideklaration. Hade förstås avtalat tid med honom... Det är sånt om måste göras när man ska sälja hus. Det är faktiskt lag på att säljaren gör en sådan!! Han var här i ca 10 minuter... Få se sen vad räkningen hamnar på. Mäklaren sa att det brukar gå på ca 3300kr... Bra timpenning där...!! DET ÄR JU FAN INTE KLOKT!!

När jag osm värst höll på och kocka i köket knackar mäklaren på dörren... Han lämna ett papper jag ska skriva på... Bara lyda och se glad ut...!!

Snart så är detta klart... Och det gör mig otroligt GLAAAAD... Trodde väl aldrig att det skulle gå så snabbt att få det här huset sålt. Men jag är otroligt tacksam över det...!!

Nu ska jag och 740000 andra pesionärer kolla på Allsång på Skansen... Men jag tycker faktiskt det är bra... Speciellt MÅNS!! Ha ha ha...
Häpåer...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se