Röjning dag 1...


Idag skulle min Erik blivit 34 år...!! Tiden går så förbaskat fort, var har den här tiden tagit vägen egentligen!!??!! Tycker inte det var länge sen som vi dels firade honom i trädgården med familjen på vår så kallade altan!! Tycker heller inte det var längesen mamma och jag åkte till Landskronas minneslund och jag satte dit dom där 3 röda rosor i sanden...!! Det var hans förra födelsedag. Den första utan honom. Så idag är det dags igen... Märkligt hur fort tiden går nu för tiden.

Grattis älskade Erik på din dag...!! Hoppas din morfar gör god pannkakstårta till dig idag...!!



Idag har operation röjning startat härhemma. Kavlade upp ärmarna ordentligt och satte igång med julgrejjerna...!! Lite knäpp känsla att börja rota bland dom mitt i sommaren...!!

              
Hej hej tomten... Vi ses om ett halvår... Närmare bestäm om 21 veckor...!!  Vasaninurå...!!

Men faktiskt har jag gjort nåt jag ALDRIG i mitt liv någonsin skulle göra... SLÄNGT en hel del av både mina tomtar och mina lucior... Inte alla dock... Det är på nåt sätt JAG att ha en massa tomtar och lucior lite här och var... Men kanske inte fullt så många som jag haft...!! DET måste ju ändå vara rekord att jag slängt sånt...!!

Sen måste jag ju bara visa alla ni blomintresserade... Jag är inte speciellt känd för att skönta om mina blommor så väl, dom har inte ett långt liv härhemma om jag säger så...!! MEN... jag har nu nåt att bekänna!

              
TADAAA... ALLA dom ljusgröna stänglarna har kommit sen den kom hem till mig...!! Det är sant, det är sant...!!
Blev ju sjuuuukt lycklig när jag såg det här...!! Så forgett dom ogröna fingrarna, dom ÄR gröna.. Jag lovar!!




 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se