Röjning, packning och slängning...

Alla dessa tre är vanligt förekommande fenomen hemma hos mig just nu... Håller på och kollar igenom allt man har hemma, vad man behöver, vad man inte behöver osv osv... Det mesta ska väck då den lägenheten jag förmodligen kommer få endast är på 58 kvm och där jag bor idag är på sammanlagt (med över och undervåning) 106 kvm... Shitt pommes lixom... Efter 5 år har man ju samlat på sig en hel del skit trots att jag fått hjälp med att verkligen röja här hemma och slänga en MASSA!! Så nu får man verkligen vara hård mot sig själv och slänga det som blev kvar vid förra röjningen för ca 1 år sen.

Men dom säger väl det att man ska slänga sånt som inte använts på ett år. Och egentligen har jag knappt använt nånting på övervåningen under det här året... Så vad är problemet!! Nä, precis... Men riktigt så enkelt är det nog inte. För det är en del bra att ha saker, sånt som man verkligen INTE böreller kan slänga/sälja.

                              

Snart kommer jag nog ha ett berg med fyllda kartonger lite överallt... Det blir ju ALLTID mycket mer över än man tror... Åh ångest... Måste VERKLIGEN VERKLIGEN rensa MYCKET!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se