Saade...

Igår gjorde jag en mycket god gärning... Jag och Zandra var för ovanlighetens skull på Väla... Vi var på en jättemysig shoppingrunda. I vanliga fall när vi är där shoppar vi aldrig utan vi bara går omkring och kollar och sen tar en fika... Men igår blev det både shopping och fika...!!

Hur som helst. Det var den goda gärningen jag skulle berätta om. Jag hade med mig en papperskasse halvfull med playstation 2 spel o ca 6 st PC-spel som jag ville bli av med. Gick in på Gamestore (tror den heter så) dom tog emot alla mina PST2 spel men tog, av nån anledning, inte emot PC-spelen. Så dom fick jag tillbaka i papperskassen. Åh tänkte jag... Ska jag behöva släpa på den här inne på Väla nu och började spana in en papperskorg. Men då kom Zandra på den briljanta idén att skänka dom till en familj som stod inne på den affären. När dom var på väg ut så haffade jag dom och fråga om dom ville ha dessa. Förstår att dom blev paffa när en brud springer fram och skänker 6 st PC-spel till helt okända människor. Dom blev jätteglada, och vi ska inte prata om deras 2 grabbar som vid det här laget hade ögon som tennisbollar och tindrande som barns ögon på julafton. Pappan i familjen försökte betala men jag sa att dom fick dom gratis då jag ändå tänkt att slänga dom... Och självklart tog dom emot dom och var oerhört tacksamma när dom gick sen. Tackade och tog ihand såklart och jag var alldeles skakig i hela kroppen efteråt... Det kändes så jääääääkla bra att få göra en sån grej. Och det här är kanske förutfattade meningar, men familjen såg inte ut att ha så många kronor över i plånboken så därför kändes det extra roligt... Men som sagt, kanske förutfattade meningar!!

Igårkväll var jag hem till Patrik och Sandra med Rikard och Zandra. Vi drog ner till stan på Helsingborgsfestivalen och kollade runt lite. Gick in på Big Buddah och käka middag...!! Senare på kvällen var det Eric Saade som spela på stora scenen... Det gick ju bara inte att missa... Så när vi kom fram till stora scenen öppnar sig himlen och det börjar ösregna... Men vad gör det när ska se en kändis... Ha ha!! Inte så mycket att se kanske men jag tyckte han var riktigt bra... Och självklart körde han ju "Popular" allra sist så man var tvungen att stanna kvar under hela konserten!! För det var den låten jag ville höra...!!

                          

Den här bilden är från igår, dock inte min då jag glömde kameran... HALLÅ, JAG glömde kameran!! Är det verkligen möjligt..!! Det regna så mycket så han fick gå bak en stund i mitten av konsterten och fixa frillan igen och torka sig en aning...!!

Sen bar det iväg tillbaka till bilen... Blev lite stopp på vägen i dom olika stånden... Väl hemma hos Patrik och Sandra igen fick vi efterrätt i form av blåbärspannacotta och kaffe!!

01.30 låg jag i sängen och tokslockna...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se