Simrishamn...

Idag var jag och min raring Marcus in till Simrishamn och strosade runt... Jättemysigt. Både igårkväll och idag har vi varit ensamma, vilket INTE hör till vanligheten!! Det är ju för det mesta folk här... Vilket man absolut inte ska klaga på, det tycker jag bara är roligt, men ibland måste man bara få vara ensamma!! När jag kom hem till honom efter jobbet hade han gjort underbar mat. Så enkelt men ändå så himla gott... Kycklingsallad med stekt bacon och pasta med pesto i. Men hallååååå vad gott... När vi käkat satte vi oss på altanen och bara småprata lite. Sen bestämde vi oss för att gå till badhotellet och ta ett varsitt glas vin... Så himla mysigt att bara gå dit och sätta sig...!!

Idag har vi fortsatt där gårdagen slutade. Vi åkte in till Simrishamn och strosade i affärer, kolla lite på loppmarknad, vilket jag egentligen inte tycker så värst vidare om, och sen tog vi en lunch...!! Väl hemma bestämde vi oss för att åka till idrottsplatsen i Kivik för att kolla lite tennis...!! Det är nån turnering som dom här i Vitemölla anordnar varje år...!!
Tyvär var inte vädret på vår sida så vi fick åka hem igen efter nån timme....!!!

Nu ikväll har vi varit på trevlig och god middag med goa vänner...!! När vi kommer hem ligger den lilla bitska katten på skrivbordsstolen, som så många gånger förr, och jag ville gosa lite...!!! Det ville tydligen inte hon och börjar bitas... Kattaj...el...!! Nä, så säger man egentligen inte om henne, men vad göra när hon beter sig på detta vis...!!

              
                         Här ser hon rätt så from ut... Men vänta ni bara!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se