Snacka om poppis...

Idag när jag kommer hem och slår igång datorn var jag förbaskat poppis... Detta hör inte till vanligheten kan jag säga...

              

Hur som helst har jag varit på Väla med Zandra idag... Ett kärt återseende med en fika...!! Såklart... Vad annars lixom!! Hittade faktiskt ingenting till mig själv, vilket jag inte var ute efter heller... Men hitta faktiskt en present till min kära Marcus... Det du raring...!! Kan ni eller framför allt Marcus gissa vad det är...!!

              

I morgon ska jag till Posh shop i Helsingborg till Sandra och välja lite kläder... Jag ska nämligen göra nåt jag ALDRIG trodde jag skulle göra...!! EVENTUELLT!! Jag ska gå modell på torsdag!!... Men hallå... Vet Sandra ens vad hon pratar om... Tror hon yrar nåt i nattmössan så jag får verkligen kolla i morn när jag kommer dit... Måste ju hitta några ombyten som jag kan ha och sen känna mig bekväm i det...!! För är jag inte bekväm i kläderna lär jag ALDRIG våga gå ut där och gå runt i publiken...!! SHIT POMMES lixom...!!
Och samtidigt som jag är där ska jag även ta bort mina naglar... Hon trycker in mig mellan kunderna... Äntligen ska dom väck efter mer än ett halvår med såna här fina... Kanske inte så länge för vissa men för mig är det nog rekord tror jag...!!

              

Nu ska jag gå och lägga mig... Först ringa Marcus... Sen är det John Blund för hela slanten... Hoppas på att min hals blir bättre... Verkar som jag blivit smittad igen... FAAAN!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se