Min midsommar utan bilder...!!

Igår åkte jag till Marcus och var inte framme förrän efter nio på kvällen. En lång dag med andra ord. Efter jobbet åkte jag nämligen och gjorde mina naglar, det tar ju en stund så jag kunde inte åka från helsingborg förrän vid strax innan 20.
Väl framme blev det lite korv och potatissallad tillsammans med Bengt och Arlene som precis var hemkomna från Turkiet. Så roligt att träffa dom igen. Det var ju dom vi var ner till när vi var där!!

Tidigt isäng blev det.
Idag har jag vi haft det mycket men fruktansvärt mysigt. Kl 11 kom dom första gästerna för skulle binda kransar. Bara det att fröken Ohlsson alltid är en tidsoptimist så jag var inte klar när dom kom. Så tyvärr fick dom binda två kransar själva utan mig.

Vid toltiden kom resten av gänget och vi började ordna med lunchen. Satt faktiskt ute på altanen (utan tak ute i det fria) hela lunchen igenom. Inte en droppe regn, dock lite molnigt emellanåt, men vad gör det!!

Vi fikade lite paj som jag bakat och sen gick folket hem. Där var akt 1 slut. Akt 2, med samma gäng skulle börja kl 19 hemma hos ett annat par. Mats och Patricia. Vi grillade och fick jättegod mat. Hela dagen har varit helt underbar. Absolut inget speciellt men ändå så underbar tillsammans med goda vänner.

Blev i alla fall lite bilder idag som jag ska försöka lägga in i morgon så ni kan få se några i alla fall!!

Hoppas ni haft en bra midsommar!!


                                                


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se