Fullt upp...

Fullt upp= Dålig uppdatering... Jag vet!! Men sånt är livet ibland. Det är bara att inse...

Igår åkte jag hem till Angelica och lilla Leon direkt efter jobbet. Daniel jobbade tyvärr så honom får jag väl träffa en annan gång. Vi satt och prata och mös med Leon. Blev bjuden på supergod räkmacka som hon gjort själv. Varför har jag aldrig tänkt på det innan att man kan göra en själv...

Leon var lite blyg till en början men sen gick det bra att få gosa lite... Tänk vad mysigt det är med småbarn. I alla fall när man får lämna ifrån sig dom när det blir för jobbigt!! Ha ha... Nej då... Klart man vill ha egna!!

              
                              Bilden är inte tagen igår, men relativt nyligen!!

Sen fick jag faktiskt en present av dom. Blev verkligen jätteglad. Det är ju inte varje dag man får presenter på det viset. Fick en jättefin tröja som jag faktiskt gått och spanat in innan.

              
                          Tack så jättemycket Angelica, det värmde verkligen...!!

Modellen är lite pösig, super fin är den!! Men det krävs nästan att man har ett linne under för att man inte ska visa allt vad man äger och har, om ni förstår vad jag menar!! Så därför var jag iväg idag och köpte linnen. Hittade för ett tag sen ett vitt linne som jag älskar. Ville ha ett svart till den här tröjan, men då var det ta 3 betala för 2 så jag slog även till på ett beiget och ett vit-och-svart randigt.

              

Idag har varit en MYCKET hektiskt dag. Först jobbade jag till 13.00 sen satt jag kvar på jobbet till kl 14. Då drog jag iväg till Helsingborg för ett besök hos jobbcoachen, kl 16 hade jag tid hos Sandra för att göra mina naglar. Kl 18 var det klart och då körde jag hem Sandra och vidare till Väla för en träff med Zandra. Där stötte vi på Erika som jag inte träffat på evigheter. Hon följde med oss och fika/åt mat och satt och prata en lååång stund. Sååå roligt och mysigt det var. Vi satt och prata om allt!!! Så roligt...!!

Sen hem i SNÖKAOS... Vad är detta...!! Var det inte vår nyss?? I morse tyckte i alla fall jag att det var vår så jag tog mina "Converse" (inte äkta), tji fick jag. När jag skulle hem från Väla var det helt vitt på marken och fick ligga i 60 km/h på motorvägen!! INGET VIDARE!! Detta gör ju att man längtar ännu mer till Turkiet just nu...!!

Nu väntar sängen... Riktigt skönt att det är fredag i morgon... Och vid det här laget vet ni väl vad jag tycker om fredagar!! Mmm... Just det...!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se