Gynning...

För ett tag sen var jag och Marcus på vår första lilla minisemester... Vi var till Ystad saltsjöbad vilket var helt underbart. Fick det i present när jag fyllde år utav honom...!! Så för ett par helger sen slog vi till och åkte dit. Kan varmt rekommenderas!! Först hade vi bokat in en behandling. Vi båda tog klassisk massage med varma stenar. Tyvärr var jag dunderförkyld just den helgen så min massör ville inte massera mig, hon såg väl hur besviken jag blev så hon bestämde sig för att ge mig en blandning av taktil massage och vanlig massage, och avslutade med varma stenarna... TOKSKÖNT!! När vi var klara där checkade vi in på rummet för att sen gå ner och käka lunch, iförd bikini, badrock och badtofflor... Ha ha!! Sjuk syn att se alla gå omkring i badrockar överallt..!!

Efter vår lilla lunch gick vi ut utomhus och satte oss i den 40 gradigt varma poolen. Men fatta vilken underbar känsla att va ute i det kalla och samtidigt vara varm i vattnet.... SJUUUUUKT!! Men jäkligt skönt!!

På kvällen var det 3 rätters middag... Supergod mat. Jag hade faktiskt sagt till när vi checkade in att jag gärna ville ha halva portioner. Och det var verkligen inga problem. Kändes faktiskt ganska skönt att inte få en hel portion då man alltid måste lämna en massa mat. Visserligen lämnade jag rätt mycket mat ändå, men det kändes på nåt vi mycket bättre...!!

Dagen efter gick vi ner vid 9 tiden och käka frukost. Och DÄR var bland dom första gångerna jag känt det varit jobbigt med att man inte kan äta så mycket. För hur gott är det inte med hotellfrukost...!! Blev en macka!!

Dit jag egentligen vill komma var att i ett rum på väg mot restaurangen så hade dom skitsnygga tavlor hängande... Vi stanna och kolla för jag tyckte jag kände igen dom... Då var det Carolina Gynnings tavlor. Jag är verkligen ingen konstmänniska, men fan va snygga tavlor hon gör... Älskar alla färgerna och att det ser lite "stökigt" ut...

 

                     

Bilderna har jag lånat på nätet... Men det är ju för att dom är så coola...!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se