Jehovas!!

Idag när jag kom hem, hade precis kommit innanför dörren och satt mig i soffan och prata med mamma i telefonen då jag ser en bil köra in på min uppfart. Det hör ju verkligen inte till vanligheten att någon kommer spontant så man blir lite förvånad. Dom knackar på dörren och och jag öppnar!!! JEHOVAS VITTNEN!! Han började så fint med att presentera sig med namn och sen påstå att jag är svår att komma i kontakt med för att jag aldrig är hemma om dagarna. "Nä, jag har ett jobb att sköta" fick han till svar då. Sen börja han fråga en massa om gud och jag sa snällt och vänligt att jag inte var intresserad. "Nämen, vad är det som gör att du inte är intresserad??" Jag blev så jäkla paff av den kommentaren så jag står där i dörrhålet och gapar och säger tillslut "Nä, jag är inte intresserad..." IGEN!! Nu iefterhand ångrade jag att jag inte fläkte ur mig att gillar blodpudding och fullkomligt ÄLSKAR julen!!

Nu vill jag inte ha en massa påhopp från folk som är troende. Jag lägger mig inte i vad folk har för tro, men jag vill inte bli påprackad en massa. Vill jag gå med nånstans tar jag konakt själv.

                                      

                                    Men han gav sig och körde igen!! Inget napp här inte!!

Sen har jag vart riktigt på hugget ikväll. Tvättat två maskiner och satt igång en diskmasin. Dessutom lagat mat så jag får 3 matlådor... Sånt gillas...!! Gjorde kasslergratäng á la Maria. Hade inget recept så jag gjorde det ungefär som jag trodde man skulle göra. Och det blev gott i alla fall!!




Kommentarer
Postat av: Jönsen

Nämen Ohlsen!Nu tycker jag att du var lite otrevligt. Om du bara visste hur många timmar han sliter/springer runt o predikar utan betalning o du bara dissar ;P Nä, men jag hade nog dikuterat blod med dem. Varför dom inte låter sina barn få blodtransfusion när dom e sjuka. Gör man inte allt i sin makt för att rädda sina barn??! Vad jag hört så brukade min morfar stå o diskutera med dem o så fick han alltid Vakttornet elelr vad den heter, då körde han o stoppade den i brevlådan hos min morbror =) Hahahah

2011-03-02 @ 22:11:48
Postat av: Mojjan

Mmmmm gott med blodpudding.

2011-03-03 @ 09:32:58
Postat av: Zandra

Först Blodpudding= grisblod urk...=)



Maria du kunde väll gått med, de hade väll passat dig..så slipper du ju julen=) hihi



2011-03-03 @ 12:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se