Mello...

Alltså jag säger bara LÖRDAG!! Den mest spännande lördagen på hela året... FINALEN AV MELODIFESTIVALEN!! JAG ska sitta bänkad men ljudet på HÖGT!! Som jag haft dom senaste åren (med undantag förra året då fest inte var det första jag hade i huvudet då Erik gick bort) så har jag schlagerfest... Likaså detta år och till denna finalen!! Eller ja, fest och fest. Det blir inte så många iår så det blir egentligen en helt vanlig lördagkväll med goa vänner... Så det kommer bli väldigt lugnt!!

I nio år på raken har jag köpt varenda skiva... Jag började köpa dom när det börjades med delfinaler, missade dock dom första 2 åren tror jag.  Här är min lilla samling i alla fall!!

              

Och det knasiga är att jag är JÄVLIGT STOLT över min lilla skivsamling... Och fler ska det bli!!
Vi kommer ju i alla fall inte ha några problem att välja musik på lördag...

Nu ska jag snart kolla på Kalla Fakta. Idag skulle det handla om samma operation som jag gjort. Får se hur det är. Av reklamen att döma kommer det ENBART att tas upp alla problem och fel med en sån här operation. Det gör mig lite upprörd då det nog är ganska vanligt att folk INTE får några komplikationer. Jag mår hur bra som helst. Jag går ner i vikt, jag kan äta som vanligt (en aningens mindre bara). Visst jag får överflödig hud men det var jag fullt medveten om redan innan operationen, och jag lider utav det, men hellre det än att väga så mycket som jag gjorde innan. Så ja, det ska bli otroligt spännande att se kvällens Kalla Fakta!!



Kommentarer
Postat av: Mia

Melodifestivalen på lördag är ett MÅSTE,wiieeeee :-D

Förra året var jag live o såg det,sååå roligt :-)



Så tänkte jag också när jag hörde reklamen om vad det skulle handla om på kalla fakta att folk måste väl veta om riskerna/problemen som kan uppstå vid en sån operation,läkarna informerar väl? Det är ju inget man får göra hipp som happ bara..

2011-03-10 @ 20:53:06
URL: http://mariat80.blogg.se/
Postat av: Maria

Precis... Man får ju väldigt mycket information inför operationen. Vistt jag förstår att hon tycker det är skitjobbigt med den överflödiga huden, det tycker jag med, men jag visste ju även om att man ENBART får plastik på magen och ingenannanstans. Det måste man ju va medveten om INNAN man opereras!!

2011-03-10 @ 21:34:29
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mamma säger d samma om Kalla Fakta,gör dom ett program med allt positivt oxå? Tror dom att dom ska bli skönhetsmodell?

2011-03-10 @ 22:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se