Tack!!

Vill börja med och tacka för jättefina kommentarer, både här på bloggen och på facebook!! Det värmer och jag blir jätteglad när jag läser dom. Det gör att jag får styrka och klarar att gå vidare. Tack återigen!!

Idag slutade jag faktiskt 12.45. Hur skönt var inte det??? AS SKÖÖÖÖNT!! Körde hem direkt utan att tveka. Åt lite lunch och sen packade jag in en massa skit i bilen och drog till soptippen... Tänk vad skönt det är att bli av med en massa skit.

När jag var klar där körde jag till Väla och mötte upp Zandra... Vi tog en fika, OTIPPAT VA!! Det bestämde vi redan i söndags att vi skulle ses idag!! Och det är så himla mysigt nu för tiden att ta en fika för det blir inte lika ofta som innan då jag var sjukskriven och arbetslös. Vi har så mycket att prata om hela tiden!! När vi fikat gick vi runt och kolla lite och sen bar det hem...

Och nu måste jag ju säga en superviktig sak... Kan inte förstå att jag undgått att berätta det så länge... Men kolla bilden nedan...

                                 

                                                  DEN ÄR MIIIIIIN!!!!

Köpte den i söndags innan jag körde till Rikard och Zandra... Det är ett måste. Tror att jag har dom flesta skivorna från då det blev delfinaler. Missat 1-2 st i början. Men annars har jag alla år... Ska lägga upp en bild här på bloggen sen så ni ska få se min samling... För jag förstår att ni VEEEERKLIGEN vill se den... ha ha ha!!
Har jag sagt att jag gillar schlager...!! Ha ha ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se