Tandemhopp!!

Ikväll har jag varit helt ensam här hemma... Ibland kan det vara jäkligt skönt faktiskt. Bara få ta det lugt och inte stimma omkring en massa. Jag körde direkt till affären och handla lite inför i morgon. Skönt att redan ha det klart så kan jag mest koncentrera mig på städningen. Ska ju ha folk här i morgon då det är FINALEN i melodifestivalen!!

Som varje kväll när jag är härhemma så har jag igång min dator, kollar facebook, läser bloggar, och surfar runt i största allmänhet. Och ikväll kollade jag vad jag hade sparat i mina favoriter... Vad hittade jag där om inte 2 sidor om fallskärmshoppning. Jag bestämde mig ju för ca 6 månader sen att jag SKA hoppa. Och jag känner likadant nu när jag läser detta igen...!! Jag får sån jäkla adrenalinkick av att bara läsa om det. Hur fan känner man då när man väl är däruppe på flyget sekunderna innan man bara kastar sig ut i det fria!! Vilken befrielse...!!

                             

Man flyger upp på 4000 m höjd, hoppar ut och faller fritt i ca 45 sekunder 200 km/timme. Sen kommer instruktören att utlösa skärmen så glider man sakta men säkert ner i ca 5-10 minuter innan man landar!! Och samtidigt som man hoppar kan man bli både filmad och fotad. Kostar givetvis extra, men ska jag nu satsa pengar på något dyligt så ska jag baske mig kosta på mig även det...!!

Jag hade tänkt mig detta spektaklet nån gång nästa sommar (2012) just för att ha fyllt 30 år innan. Men efter allt man varit med om det senaste året så vet man inte vad som händer fram till nästa sommar. Så jag funderar faktiskt på att göra det redan denna sommaren!! Kruxet var att jag ville gå ner ytterligare några kg (då jag bestämde mig för att hoppa) och dom kilona har jag snart gått ner. Bara 2 kvar... Och det lär jag ju gått ner till sommaren, plus lite till!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Mål och önskningar är bra, men fallskärmshoppning?? lilla gumman, jag blir nervös......... tur att inte jag ska hoppa i allafall.

2011-03-14 @ 07:55:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se