Dåligt med bloggningen...

Jag vet att jag varit dålig på att blogga på siståne...!! (stavas det så?? Eller stavas det sistånde?? Aja...) Vet inte varför jag inte bloggat. Inte riktigt känt för det. Min helg har varit bra i alla fall... I fredags kom Rikard, Sandra och Patrik på fajitasmiddag... Patrik och Sandra hade aldrig sett min lägenhet och ville såklart hit. Rikard kom han med då Zandra var på hockey i Ängelholm med sitt jobb!!

(Går inte att ladda upp nån bild... Ni får själva föreställa er att vi sitter runt bordet och fetar!! Ha ha ha)

I lördags var jag och Zandra på Väla på dan... Tro det eller ej, men sist vi var där var för typ 2 veckor sen... Så det så. Inhandlade en hel del på IKEA till mitt hem. Kändes så kul...!! Bitarna börjar små smått falla på plats.

Kvällen tillbringade hemma hos Patrik och Sandra på "halvåtta-hos-mig-middag" Sååå mysigt och supergod mat. Svårslaget om jag får säga min mening. Patrik fick en sån kokbok från just det programmet och det är från den boken vi kommer laga maten.

              

Var in till Bauhaus igår och skulle köpa gardinstänger. Min hataffär förövrigt...!! Men min uppfattning ändrades genast en LIIIIITEN aning när jag såg att dom hade gardiner där... Men hallå... Alla gånger man varit där och kollat på massa tråkiga maskiner och skruvar och gud-vet-allt vad dom har därinne så har den avdelningen funnits där utan att jag vetat nåt... Men daaaaah....!!

Som ni märker på detta fruktansvärt tråkiga inlägget så har jag bloggtorka...!! Så därför går jag och lägger mig för att förhoppningsvis komma på nåt skojjigare till i morn!!

Mors mors...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se