Glömt....

Har ju faktiskt glömt att berätta!!

I tisdags, dagen efter jag kom hem från Uppsala, var jag på banken i Bjuv...!! Varför?? Jo jag skrev över mitt hus på köparen... Sån fantastisk känsla att få skriva på det där pappret och sen få lämna nycklarna. Obeskrivligt. Trodde till en början att det skulle vara jättejobbigt och att jag ville ha med mig Zandra som stöd. Men kände sen, ju närmre dagen D vi närmade oss, så var jag coollugn och kände mig så stark...

Jag körde från jobbet med såklart lite nerver i kroppen, sån är jag ALLTID när det är nåt nytt som ska hända... Men så kom jag för tidigt och sitter i bilen och väntar tills det är dags att få gå in. Precis när jag ska ta ut nyckeln ut tändningslåset spelas en låt som får mig att bli hur lugn och trygg som helst. Samma låt som Erik och hans vänner ofta spelade i sitt lilla band... En låt som han alltid spelade hemma på sin älskade keyboard på fredagkvällarna när vi skulle göra tacos (och det slutade med att jag fick göra allt för han annars skulle bränna köttfärsen...ha ha).

Hur som helst infann sig lugnet inom mig och jag går in på banken hur cool som helst... Med självförtroendet på topp!!

När vi var klara kom min mäklare fram till mig och överlämna en liten present... Blev lite smått förvånad över detta men ack så trevligt att få en present mitt i veckan!!

              


"Tack för ditt förtroende att låta mig få hjälpa till med försäljningen av ditt hus, Inger"

En liten handduk med en fast tvål av chokladdoft... Supergulligt gjort tycker jag... Det är kanske det som är meningen för att man ska vilja anlita dom igen, men ändå!! Jag blev glad i alla fall!!

Ikväll har jag haft premiärtvättning i tvättstugan. Hur det gick?? Hälften av alla kläder hänger på torkställningen uppe i lägenheten, orsaken kan dock vara för att jag inte hade tålamod att vänta på att det skulle torka klart i torktumlaren.

Känns inge skoj med tvättstuga när man är van vid egen tvättstuga i huset. Speciellt inte när man möts av en odör av mögeldoft det första man gör, känns inte speciellt trevligt att tvätta sina kläder då...!! Lusten till egen tvättmaskin steg ganska kraftigt just ikväll...!!

Nu väntar snart sängen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se