Märkligt...

Jag vet att det här inlägget kommer verka en aningens märkligt... Men ibland blir man bara så glad. Och i det här fallet handlar det om mitt jobb. Jag har haft en fantastisk dag idag. Jag älskar mitt jobb!!

På eftermiddan hade vi en operation av en liten hudförändring. Det är väl inget märkvärdigt i sig (självklart är det ett ingrepp för patienten med allt vad det innebär, det jag menar är att det inte är så märkvärdigt för mig), när man tagit bort märket som ska bort så sätter man stygn. Och det är dit jag vill komma...!! Har varit med på väldigt många liknande operationer men ALDRIG sett nån sätta stygnen på detta vis... Kan inte förklara hur dom sattes dig, men så sjukt läckert för en vanlig dödlig som mig att få se... Jag stod där och stirra och beskåda med stoooora ögon.

Ok... Skittråkig info för er... Men då vet ni vad jag sysslar med på jobbet om dagarna... Står och beskådar sår som sys ihop... Ha ha!!

                             

              Det såg ju inte direkt ut såhär när han var klar... Lååååångt ifrån...!!


Nu går jag och lägger mig för att få tillbaka lite sömn, sena kvällar och tidiga mornar!! Det sätter spår efter sig...!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Blääääää inte vackert.

2011-10-28 @ 18:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se